banner333

banner309

Sanal Memur Uygulamasına Timur Şahin İmzası

Gümüşhaneli genç mühendis Timur Şahin, bir firma ile ortaklaşa yürüttüğü çalışma sonucunda Türkiye’de ilk kez Belediyecilik sektöründe ‘Sanal Memur’ uygulamasını hayata geçirdi.

Gurbet 10.03.2013, 18:20
Sanal Memur Uygulamasına Timur Şahin İmzası
banner400
Bağcılar Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü bünyesinde mühendis olarak görev yapan Şahin, bir firma ile ortaklaşa geliştirdikleri uygulama Bağcılar Belediyesinin www.bagcilar.bel.tr adresinden hizmetine girdi.


Belediyenin tüm kurumlarına ait iletişim bilgileri başta olmak üzere imar, ruhsat, plan, proje, başvuru, vergi, bilgi edinme gibi Belediyecik hizmetleriyle ilgili birçok soruyu akıllandırarak eşleştiren sistem ayrıca alternatif olabilecek cevapları da vatandaşa sunuyor. 

Websitesi üzerinden başvuru, ödeme gibi işlemler yapmak isteyen vatandaşları da ilgili sayfalara yönlendiren sistemde Google Chrome tarayıcısı kullanan kullanıcılar yazı yazmadan mikrofon butonuna tıklayarak sesle soru sorabiliyor.  Uygulama aynı zamanda vatandaşa verdiği cevapları da sesli okuyabiliyor.

Yaklaşık 350 soruyu cevaplandıran uygulama hakkında bilgi veren Şahin,  “Teknolojinin hızla ilerlediği bir süreçte Belediye hizmetlerin artık çok daha hızlı ve şeffaf bir şekilde sunulması gerekiyor. Böyle olunca da hizmet kalitesi artıyor. Bizde Bağcılar Belediyesinden hizmet alan vatandaşlarımıza kolaylık sağlamak için ve belediyemize gelmeden internet sitemiz üzerinden hizmetlerimizden faydalanması, bilgi almasını, işlem yapabilmelerini daha aktif hale getirmek için böyle bir uygulamayı hayata geçirdik. Bu kapsamda Gümüşhane’deki Belediyelerimiz’den talep gelmesi durumunda elimizden gelen desteği vermeye hazırız.” dedi.


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (4)
Hekim Şahin 12 yıl önce
Tebrik ederim
erbil taştan 12 yıl önce
başarılarının devamı dilerim timur
Ö.YENİÇERİ 12 yıl önce
GÜZEL BİR ÇALIŞMA SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM DAHA NİCE BAŞARILARIN SENİNLE OLMASI DİLEĞİYLE SELAMLAR.
Yılmaz ÖZDEMİR 11 yıl önce
Nede olsa Gümüşhaneli, Gümüşhaneli demek; Sorumluluğunu bilen, yaptığı işi bilen, işini hakkıyla yapan ve helal ettiren ve zamanla yarışmayı bilen, zamanını boşa harcamayan kişidir.. Helal olsun biyle kişilere.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 08 Eylül 2024
İmsak 04:22
Güneş 05:49
Öğle 12:25
İkindi 16:00
Akşam 18:50
Yatsı 20:12