banner333

banner309

Yeşilay Gümüşhane Şubesi, Sağlıklı Yaşam ve Bağımlılıkla Mücadelede Etkinliklerine Devam Ediyor

Yeşilay Gümüşhane Şubesi, 17 Şubat 2024 tarihinden itibaren başlattığı çeşitli etkinliklerle toplum sağlığını geliştirmeyi ve bağımlılıkla mücadeleyi teşvik etmeyi sürdürüyor

Gündem 09.07.2024, 18:42
Yeşilay Gümüşhane Şubesi, Sağlıklı Yaşam ve Bağımlılıkla Mücadelede Etkinliklerine Devam Ediyor
banner400

Şube Başkanı Selami Öktem, göreve geldikleri günden bu yana 30'dan fazla etkinlik düzenlediklerini ve bu etkinliklere halkın yoğun ilgi gösterdiğini ifade etti.

Farklı Alanlarda Etkinlikler

Yeşilay Gümüşhane Şubesi, Yeşilay Haftası kutlamaları kapsamında ziyaretler, farkındalık ve doğa yürüyüşleri, bisiklet turları, stant çalışmaları ve okullarda "Benim Kulübüm Yeşilay" seminerleri gibi çeşitli etkinlikler düzenliyor. Bu etkinliklerle toplumun her kesimine ulaşmayı amaçlayan Yeşilay, sağlıklı yaşam tarzını teşvik etmeyi ve bağımlılıkla mücadelenin önemini vurgulamayı hedefliyor.

Genç Yeşilay ve YEDAM ile İşbirliği

Şube Başkanı Öktem, Gümüşhane'de hem şube olarak hem de Genç Yeşilay ekipleriyle işbirliği içinde üniversite kulüplerinde aktif rol aldıklarını belirtti. Ayrıca, Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) aracılığıyla Gümüşhane halkına ücretsiz bağımlılık danışmanlığı hizmeti sunduklarını da ifade etti. YEDAM'a 115 numaralı telefondan ulaşılabilmektedir.

Sağlıklı Yaşam ve Farkındalık için Saha Çalışmaları

Doğa yürüyüşleri ve bisiklet turları gibi aktivitelerle sağlıklı yaşam tarzını teşvik eden Yeşilay Gümüşhane Şubesi, stant çalışmaları ve seminerlerle de bilgilendirme çalışmaları yürütüyor. Öktem, her fırsatta sahada olmaya gayret ettiklerini ve Yeşilay gönüllülerinin desteğiyle mücadelelerini sürdürdüklerini ifade etti.

Sağlıklı Bir Gelecek için Hedefler

Sağlıklı bir gençlik ve sağlıklı bir gelecek için çalışan Yeşilay Gümüşhane Şubesi, tüm teşkilatlarıyla birlikte daha sağlıklı yarınlar için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini bildirdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 08 Eylül 2024
İmsak 04:22
Güneş 05:49
Öğle 12:25
İkindi 16:00
Akşam 18:50
Yatsı 20:12