banner333

banner309

Vali Makam Aracı Şehit Oğluna Sünnet Arabası Oldu

Gümüşhane'de şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tok'un oğlu Miraç Tok'un sünnet merasimi, anlamlı bir törenle gerçekleşti

Gündem 18.07.2024, 14:55
Vali Makam Aracı Şehit Oğluna Sünnet Arabası Oldu
banner400

2020 yılında Giresun sel felaketinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Burak Tok'un oğlu Miraç Tok'un sünnet merasimi, Gümüşhane'nin Köse ilçesinde düzenlendi. Duygusal anların yaşandığı törende, Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever'in makam aracı Miraç'ın sünnet arabası olarak kullanıldı.

Törene Vali Tanrısever'in yanı sıra, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler, askeri yetkililer ve ilçe belediye başkanları katıldı. Şehit Tok'un oğlu Miraç, sünnet arabası olan vali makamına binerek, saat kulesinin önünden mehteran ve atlı birlik eşliğinde kortej yürüyüşü yaptı. Bu anlamlı görüntü törene katılanları duygulandırdı.

Sünnet töreninde konuşan Vali Tanrısever, Köse halkının şehitlerine ve onun emanetine sahip çıkma konusundaki kararlılığını vurguladı. Miraç'ın gelecekteki mutlu günlerini de ailesiyle birlikte görmeyi dilediğini ifade etti.

Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz ise törenle ilgili yaptığı açıklamada, şehit Burak Tok'un oğlu Miraç Tok'un sünnet merasimine Vali Tanrısever eşliğinde katıldıklarını belirterek Miraç'a hayırlı ve sağlıklı bir ömür diledi. Yılmaz ayrıca, şehitlik için canlarını feda eden aziz şehitleri de rahmet, minnet ve saygıyla andıklarını sözlerine ekledi

Haber :Selda Fırat _ Gümüşkoza

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (1)
Fikret Tunç 3 ay önce
Sayın Valimizin Şehit Yavrumuza böyle bir jesti taktire şayan bir davranış okup ; Başta şehit alemiz okmak üzere herkesin gönlünde yer bulmuştur….
Ancak Köse ye kadae gelen sayn Valimizin ; bir gün önce Kösenin 4 köyünde meydana gelen ve bir çok tarımsal ve yapısal zarara yol acan Köylere uğramaması ve Vatandaşın zor anında yanında yakınında olmaması da o derece üzücü ve düşündürücü bir durumdur Malasef../
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Ekim 2024
İmsak 05:06
Güneş 06:29
Öğle 12:12
İkindi 15:14
Akşam 17:45
Yatsı 19:04