banner333

banner309

KÖSE’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

AK Parti Milletvekili Av. Celalettin KÖSE, Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Milletvekili Köse mesajında şunları söyledi;

Gündem 14.06.2024, 15:30
KÖSE’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI
banner400

‘’Milletçe; dinimizde önemli yeri olan, müstesna zaman dilimlerinden bir Kurban Bayramı’na dahaulaşmanın ve bayramı hep birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşamaktayız. Bayramlarımız, milli birliği ve kardeşliğin, iyilik ve güzelliklerin, yardımlaşma ve dayanışma duygularının her zamankinden daha fazla hissedildiği ve yoğunlaştığı önemli günlerdir.
Bu kutlu günler vesilesiyle; aziz şehitlerimiz ve onların bizlere birer emaneti olan aile fertlerini veyakınlarını bir kez daha minnetle ve şükranla hatırlamak, kahraman gazilerimiz ve aileleriniunutmamak, akrabalık ve komşuluk bağlarını pekiştirmek, aile büyükleri ve tüm sevdiklerimizlehemhalolmak ve kucaklaşmak bizi daha da güçlü kılacaktır.
Bayram süresince sergilenen bu güzel hasletlerin sadece bayram günleri ile sınırlı kalmaması, tümtoplumumuzu kuşatması ortak dileğimizdir.
Bu duygu ve düşüncelerle, tüm aziz Gümüşhaneli hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı gönüldenkutlar, Kurban Bayramı’ nın ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa sevgi, hoşgörü, kardeşlik,
huzur, güven, birlik ve beraberlik getirmesini temenni eder, selam ve saygılarımı sunarım.”

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 08 Eylül 2024
İmsak 04:22
Güneş 05:49
Öğle 12:25
İkindi 16:00
Akşam 18:50
Yatsı 20:12