banner333

banner309

Körfez’de Gümüşhaneliler Salonlara Sığmadı

Körfez'de "Gümüşhaneliler Birlik Beraberlik ve Dayanışma Gecesi" etkinliği düzenlendi.

Gündem 06.03.2024, 18:49 07.03.2024, 08:29
Körfez’de Gümüşhaneliler Salonlara Sığmadı
banner400

Kocaeli Körfez Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Oltan Yazgan ve yönetim kurulunun, ilçe köy dernekleri ile birlikte organize ettiği "Gümüşhaneliler Birlik Beraberlik ve Dayanışma Gecesi" büyük ilgi gördü.

Gecede yöresel ikramlar eşliğinde Gümüşhaneli sanatçı Gonca Coşkun sahne aldı. Gece alışılmışın dışında Gümüşhane’nin birbirinden lezzetli yöresel ürünleri ve müzik ziyafeti ile son zamanların en kapsamalı organizasyonu oldu.

Düzenlenen organizasyonda konuşma yapan Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Oltan Yazgan : “18 Yaşında Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfından Burs Alan Bir Üniversite Öğrencisi Olarak Girdiğim Vakıf Ve Dernekçilik hayatına bugün bulunduğum kürsüde sizlere Gümüşhanelilerin en köklü derneklerinden biri olan Körfez Gümüşhaneliler Dernek Başkanı olarak seslendiğim için tarifi imkansız bir mutluluk içerisindeyim. Bu akşam gerçekleştirmiş olduğumuz Körfez Gümüşhaneliler Derneği Birlik Beraberlik ve Dayanışma Gecesinde bizleri yalnız bırakmayan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt beye, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk beye, Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Kenan Öge beye, Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu, Hereke Gümüşhaneliler Derneği ve Körfez İlçesi Gümüşhane Köy Dernekleri Başkan ve Yönetim Kurul Üyelerine, katılım sağlayan Siyasi Parti İlçe Başkanlarına, Körfez Belediyesi Belediye Başkan Adaylarına, gecemizi şenlendiren Gonca Coşkun hanımefendiye ve ismini sayamadığım bütün misafirlerimize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum”  diye konuştu.

Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 17 kişi görseli olabilir

Bir 15 kişi ve yazı görseli olabilir

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 08 Eylül 2024
İmsak 04:22
Güneş 05:49
Öğle 12:25
İkindi 16:00
Akşam 18:50
Yatsı 20:12