banner333

banner309

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Zeybek'ten Tercih Edecek Adaylara Mektup

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, 2024 YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversiteyi tercih edecek adaylara bir mektup yazarak önemli mesajlar verdi

Gündem 16.07.2024, 17:49
Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Zeybek'ten Tercih Edecek Adaylara Mektup
banner400

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, 2024 YKS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih döneminde olan adaylara ve ailelerine bir mektup yazarak Gümüşhane Üniversitesi'ni tercih etmeleri için teşvikte bulundu.

Mektubunda Zeybek, üniversite seçiminin sadece iki veya beş yıllık bir eğitim sürecini değil, aynı zamanda geleceği de şekillendirecek önemli bir adım olduğunu vurguladı. Adayların ilgi alanlarına ve kariyer hedeflerine uygun bölümleri seçmelerinin önemini belirten Zeybek, günümüzün hızla değişen teknoloji ve iş gücü piyasası göz önüne alındığında, sürekli öğrenme ve gelişmeye açık olmak gerektiğini de ifade etti.

Zeybek, üniversitenin akademik kadrosunun, eğitim kalitesini doğrudan etkileyen bir unsur olduğunu ve Gümüşhane Üniversitesi'nde alanında uzman ve deneyimli akademisyenlerden eğitim alma imkanı olduğunu söyledi. Ayrıca üniversitenin sunduğu araştırma olanakları, projeler ve uluslararası iş birliklerinin de gelecekteki kariyer için önemli fırsatlar sunabileceğini ekledi.

Tercih yaparken üniversitenin kampüs imkanları, laboratuvarları, kütüphaneleri ve sosyal ve sportif faaliyetleri gibi imkanlarının da göz önünde bulundurulması gerektiğini belirten Zeybek, günümüzde dijital dönüşüm ve uzaktan eğitim olanaklarının da büyük önem taşıdığını ve Gümüşhane Üniversitesi'nin bu konudaki altyapısının ve sunduğu imkanların da değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

Zeybek, Gümüşhane Üniversitesi'nin güçlü akademik kadrosu, modern eğitim olanakları ve öğrenci odaklı yaklaşımıyla adaylara kaliteli bir eğitim sunmayı amaçladığını ve üniversitede teorik bilgilerin yanında pratiğe de önem verildiğini, bu sayede mesleki ve kişisel gelişimin desteklendiğini söyledi. Ayrıca Gümüşhane Üniversitesi'nin 6000 metrekarelik modern kütüphanesi, zengin kaynakları ve geniş çalışma alanlarıyla da adaylara akademik başarıya katkıda bulunacak bir ortam sunduğunu belirtti.

Zeybek, Gümüşhane Üniversitesi'nin "Madencilik" alanında ihtisas üniversitesi olduğunu ve bu alandaki nitelikli bilimsel araştırmaları ve bölgesindeki madencilik sektöründen aldığı güçle ihtisaslaşmasını büyük ölçüde tamamlamış marka bir üniversite olduğunu vurguladı. İletişimden Mühendisliğe, Sağlıktan Turizme ve Spordan Yer bilimlerine kadar geniş bir yelpazede eğitim-öğretim veren Gümüşhane Üniversitesi'nin bu alanlarda aldığı başarılardan da bahseden Zeybek, üniversitenin sadece akademik anlamda değil, sosyal ve kültürel açıdan da donanımlı bireyler yetiştirmeyi hedeflediğini ve kampüsün adaylara çeşitli sosyal, sportif ve kültürel aktivitelerle dolu bir öğrenci hayatı sunduğunu ifade etti.

Son olarak Zeybek, Gümüşhane Üniversitesi'nin sunduğu uluslararası değişim programları ve iş birliği anlaşmaları sayesinde adayların küresel bir bakış açısı kazanma imkanına da sahip olabileceklerini belirterek, tercih sürecinde Gümüşhane Üniversitesi'ni de göz önünde bulundurmalarını ve bu büyük ailenin bir parçası olmalarını içtenlikle diledi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 08 Eylül 2024
İmsak 04:22
Güneş 05:49
Öğle 12:25
İkindi 16:00
Akşam 18:50
Yatsı 20:12