banner333

banner309

Gümüşhane'nin Parlayan Yıldızı: Süleymaniye Uygulama Oteli

Tarihi Süleymaniye Mahallesi'nde Zigana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne bağlı olarak hizmet veren Süleymaniye Uygulama Oteli, Gümüşhane'nin gözbebeği olmaya devam ediyor.

Gündem 28.06.2024, 16:12
Gümüşhane'nin Parlayan Yıldızı: Süleymaniye Uygulama Oteli
banner400

Tarihi Süleymaniye Mahallesi'nde Zigana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne bağlı olarak hizmet veren Süleymaniye Uygulama Oteli, Gümüşhane'nin gözbebeği olmaya devam ediyor. Konaklama ve restoran hizmeti sunan otel, yerli ve yabancı turistler ile Gümüşhanelilerin gözdesi haline geldi.

Gümüşhane Üniversitesi Kalkındırma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Kenan Aydın da Süleymaniye Uygulama Oteli'nin başarısından övgüyle bahsetti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, oteldeki yönetim kurulu toplantısına ve restore edilen mekanlara dair fotoğraflar paylaşan Aydın, "Süleymaniye Türkiye'nin nadide turizm merkezlerinden biri olma yolunda. Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum..." ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde GÜSİAD tarafından Sema Doğan Yaşam Alanı'nda düzenlenen bir toplantıda da Süleymaniye Uygulama Oteli'ne hayranlığını dile getirerek, konakladığı oteli "çok güzel" olarak niteleyen Prof. Dr. Aydın, “Arkasında konak, arkasında hamam var. Oradaki Sarı Mektep'in inşaatına da başlanmış. Türkiye'de, bir Safranbolu, bir Beypazarı'ndan sonra Gümüşhane Süleymaniye gerçekten bir turizm noktası olacak. Buna hepimiz inanalım. Bununla gurur duyalım” ifadelerinde bulunmuştu.

Süleymaniye Uygulama Oteli'nin başarısı, Gümüşhane'nin turizm potansiyelinin de bir göstergesi olarak görülüyor. Otelin artan popülaritesi, şehrin turizmde önemli bir yere sahip olmasına katkıda bulunuyor.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 08 Eylül 2024
İmsak 04:22
Güneş 05:49
Öğle 12:25
İkindi 16:00
Akşam 18:50
Yatsı 20:12