banner333

banner309

Danıştay Üyesi Aydemir Tunç, Gümüşhane'de Sosyal Bilimler Lisesi Öğrencilerine Konferans Verdi

Gümüşhaneli hemşerimiz Danıştay Üyesi Aydemir Tunç, Mareşal Çakmak Sosyal Bilimler Lisesi'nde "Kariyer Günleri" kapsamında öğrencilerle bir araya geldi.

Gündem 12.06.2024, 11:56
Danıştay Üyesi Aydemir Tunç, Gümüşhane'de Sosyal Bilimler Lisesi Öğrencilerine Konferans Verdi
banner400

Gümüşhane Mareşal Çakmak Sosyal Bilimler Lisesi'nde "Kariyer Günleri" kapsamında düzenlenen etkinlikte Danıştay Üyesi Aydemir Tunç, öğrencilerle bir araya geldi.

Eğitim ve meslekî anı ve tecrübelerini öğrencilerle paylaşan Tunç, hukuk fakültesi okumanın önemi ve bu alanda başarılı olmak için gerekenler hakkında bilgiler verdi.

Konuşmasında Gümüşhane'de öğrencilik yıllarına da değinen Tunç, Mareşal Çakmak Anadolu Öğretmen Lisesi'nin kültürü olan köklü bir okul olduğunu ve o kurum kültürünün öğrencilerin yetişmesinde yadsınamaz katkısı olduğunu söyledi.

Kitap okumanın önemini vurgulayan Tunç, hukuk okumak isteyen öğrencilere İtalo Calvino'nun "Görünmez Kentler" ve Franz Kafka'nın "Dava" kitaplarını okumalarını önerdi.

Programda Tunç'a İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve Müdür Vekili Musa Uncu tarafından plaket, öğrenciler adına İlayda Karabulut tarafından ise çiçek takdim edildi.

Etkinliğe İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve Müdür Vekili Musa Uncu, Milli Eğitim Şube Müdürü Gönül Eroğlu, Aydemir Tunç'un lise edebiyat öğretmeni eğitimci yazar Hasan Pir, Okul Müdürü Hamit Tanış, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Eylül 2024
İmsak 04:31
Güneş 05:57
Öğle 12:22
İkindi 15:52
Akşam 18:37
Yatsı 19:57