banner333

banner309

Başkan Vedat Soner Başer, Kocaeli'deki Gümüşhanelilerle Buluştu

#Gümüşhane, #Vedatsonerbaşer,#kocaeli,

Gündem 03.06.2024, 13:03 03.06.2024, 16:11
Başkan Vedat Soner Başer, Kocaeli'deki Gümüşhanelilerle Buluştu
banner400

Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen piknikte gurbetteki Gümüşhanelilerle bir araya geldi. Federasyon Başkanı Selami Kolcu'nun daveti üzerine Kocaeli'ye giden Başkan Başer, Dilovası Tepecik Mesire Alanı'nda düzenlenen piknikte vatandaşlarla tek tek ilgilenip sohbet etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Heyeti de Katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, MHP Gümüşhane İl Başkanı Mete Kaya ve Gümüşhane Arzular-Kabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış'ın da katıldığı piknikte Başkan Başer yoğun ilgiyle karşılandı.

Piknikte çocuklara sürpriz hediyeler verilirken, yetişkinler eğlenceli oyunlarla yarıştı. Kemençe ustası Alim Koca ve Türk Halk Müziği sanatçısı Yıldırım Gömleksiz de sahne alarak halay, davul, zurna ve kemençe ile eğlenceyi coşturdu.

Başkan Başer Birlik ve Beraberliğe Vurgu Yaptı

Konuşmasında Gümüşhanelilerle bir araya olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Başer, "Birliğimiz ve beraberliğimizin daha da pekişmesine vesile olan bu etkinliklerde olmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Başer, pikniğin organizasyonunda emeği geçen Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu'na teşekkür etti. Konuşmanın ardından Başkan Başer'e Federasyon Başkanı Selami Kolcu tarafından plaket takdim edildi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Eylül 2024
İmsak 04:31
Güneş 05:57
Öğle 12:22
İkindi 15:52
Akşam 18:37
Yatsı 19:57