banner333

banner309

Aydın Doğan Sıcak Havadan Dolayı Ziyaretini Erken Bitirdi, Kelkit'e Yatırım Müjdesi Verdi!

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, 4 yıl aradan sonra memleketi Kelkit'e ziyaretini gerçekleştirdi. Sıcak havalar nedeniyle planlanandan daha kısa süren ziyarette Doğan, Kelkit'e yatırım müjdesi de verdi.

Gündem 26.06.2024, 12:16
Aydın Doğan Sıcak Havadan Dolayı Ziyaretini Erken Bitirdi, Kelkit'e Yatırım Müjdesi Verdi!
banner400

oğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, 4 yıl aradan sonra memleketi Kelkit'e ziyaretini gerçekleştirdi. Sıcak havalar nedeniyle planlanandan daha kısa süren ziyarette Doğan, Kelkit'e yatırım müjdesi de verdi.

Aydın Doğan ve beraberindeki heyet, 26 Haziran Pazartesi günü Kelkit'e geldi. İlçede coşkulu bir şekilde karşılanan Doğan, Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz ve Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül ile görüştü.

Doğan, Kelkit'te horon oynadı, esnaflarla sohbet etti ve Kelkit'in tarihi ve turistik yerlerini gezdi.

Ancak hava sıcaklıklarının aşırı olması nedeniyle Doğan ve beraberindekiler, planladıkları programdan daha kısa sürede Kelkit'ten ayrılmak zorunda kaldı.

Kelkit'ten ayrılırken Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz'a yaptığı açıklamada Doğan, Kelkit'ten çok mutlu ayrıldığını ve her yıl ziyarette bulunmayı planladığını söyledi.

Doğan ayrıca, Kelkit'e yatırım yapmayı da düşündüğünü ve en kısa sürede sanayi dalında bir yatırım yapacağını müjdeledi.

Yılmaz, Doğan'ın Kelkit'e verdiği önemi ve değeri takdir ettiğini belirterek yatırım müjdesi için teşekkür etti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 08 Eylül 2024
İmsak 04:22
Güneş 05:49
Öğle 12:25
İkindi 16:00
Akşam 18:50
Yatsı 20:12