banner333

banner309

Vali Tanrısever'den Vefa Örneği

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, Şiran ilçesindeki köy ziyareti sırasında yaşlı bir çifti evlerinde ziyaret ederek vefa örneği gösterdi.

Güncel 18.02.2024, 11:12
Vali Tanrısever'den Vefa Örneği
banner400

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, Şiran ilçesindeki köy ziyareti sırasında yaşlı bir çifti evlerinde ziyaret ederek vefa örneği gösterdi. Vali Tanrısever'in köyde yaptığı incelemeler sırasında, 82 yaşındaki Makbule Kara'nın kendisiyle görüşmek için köy konağına yürüyerek geldiği ancak görüşemediği ortaya çıktı. Bu durumu öğrenen Vali, toplantının ardından köydeki yaşlı çiftin evine kadar gitmeye karar verdi.

Vali Tanrısever, Şiran Kaymakamı Mehmet Alperen Başkapan ile birlikte Kara çiftinin evine ulaşımını sağlayan yoldaki sorunun hemen çözülmesini istedi. Vali, yaşlı çiftin evine girerek, kendisini kapıda bekleyen çiftin ellerini öpüp hayır duasını aldı. Ayrıca, çiftin taleplerini dinleyerek, evlerindeki aydınlatma ve diğer sorunların çözümü için gereken adımları atacağını belirtti.

Bu vefa dolu ziyaretin ardından Vali Tanrısever, yaşlı çiftin daha fazla üşümemesi için ihtiyaçları olup olmadığını sorduktan sonra evden ayrıldı. Görüntüler, Vali'nin yaşlı vatandaşlara duyarlı yaklaşımını ve vefa örneğini yansıtarak yürekleri ısıttı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 08 Temmuz 2024
İmsak 02:58
Güneş 04:53
Öğle 12:32
İkindi 16:30
Akşam 20:02
Yatsı 21:48