banner333

banner309

Kırışıklık Kremi

Güncel 28.07.2021, 10:06
Kırışıklık Kremi
banner400

Belli bir yaştan sonra yüz cildimizdeki elatin lifleri ve kolajen lifleri gittikçe azalmaktadır. Liflerin azalması sonucunda ise kadınların sorun olarak gördüğü kırışıklıklar ortaya çıkmaktadır. Bu liflerin yanı sıra ise stres, güneş ve yeme şekilleri de kırışıklığa neden olan etkenlerdir. Kırışıklığın etkisini azaltmak içinse kırışıklık kremi kullanılmalıdır. Bu ürünler içerisinde barındırdığı a vitamini kırışıklığı en aza indirmektedir.

Kırışıklık Kremi Seçerken Nelere dikkat edilmelidir?

İleriki yaşlarda oluşacak kırışıklıklar için belli bir yaştan sonra kırışıklık kremi kullandığınız takdirde en aza indirmektedir. 25 yaş gibi genç yaşlarda bu bakımları yaptığınız takdirde yüzünüzde ki leke, kırışıklık gibi olası kötülüklerin az da olsa önüne geçmiş olacaksınız. Peki, kırışıklık kremi seçerken nelere dikkat edilmelidir?

Eğer karma bir cilde sahipseniz kırışıklık kremi seçerken kuru cilt tipinin seçeceği kırışıklık kremini tercih etmeniz gerekmektedir. Böylece daha fazla faydasını görebilmektesinizdir.

• Tüm cilt yapısına göre alınacak kremlerde dikkat etmek gereken önemli hususlardan anti-oksidin içermesidir. Çünkü bu özellik güneş ışınlardan gelen kötü ışıklardan oluşan lekeleri en aza indirmekte aynı zaman da kırışıklığı da önlemektedir. Bu kırışıklık kremlerine https://www.dermolisa.com/ince-cizgi-ve-kirisikliklar Buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39