banner333

banner309

Kaliteli Köpek Maması Nereden Alınır?

Güncel 01.08.2021, 17:12 26.12.2021, 14:24
Kaliteli Köpek Maması Nereden Alınır?
banner400

Bazen yalnızlığımızı bazen huzurumuzu paylaştığımız can dostlarımızdır köpekler. Onları beslerken kalite ve güvenden ödün vermeden ve en dğru şekilde beslemek isteriz.

Köpekler Nasıl Beslenmeli?

Köpekler, öylesine dost canlısıdır, hayatlarımızda öylesine varlık sergilerler ki bazen bir insanla aynı evi paylaştığınızı düşünürsünüz. Bakımından tutun da alacağı gıdaya kadar her şeyin en kalitelisini, en doğrusunu edinmeye çalışırsınız.  Peki,  köpekleri beslerken nelere dikkat etmeliyiz?

Öncelikle, beslediğimiz köpeğin yaşına ve türüne göre hareket etmemiz gerektiğini unutmamalıyız. İlk 6 aya kadar tüm köpekler hızla gelişse de ikinci 6 aydan sonra büyüme ve gelişim evresi, tabii olarak, türüne göre farklılık gösterir. İlk 6 aya kadar ve bu süreden sonra da sindirim sistemi gelişimini sürdürmeye devam eder.

İkinci 6 ay katı gıdaya geçen köpekler, sindirim sistemi henüz tam gelişmediği için, ek gıdaya geçişte katı gıdaya, yavaş yavaş alışacaktır. Tıpkı bebekler gibi…

Yemeklerinizle Beslemeyin

Köpeğinizin sizin yediğiniz yemeklerle beslenmesi doğru bir karar olmayacaktır. Çünkü her köpeğin türüne ve gelişim aşamasına göre, sebze ve etlerin pişme süresi, miktarı hassasiyet gösterir. Dolayısıyla köpeğinizi beslemek için en doğru tercih, elbette köpek maması olmalıdır.

 Pek tabi köpek mamalarını seçerken köpeğinizin yetişkin olup olmaması da önemlidir. Yavru köpekler ve yetişkin köpekler arasında beslenme açısından mutlaka farklılık olacaktır. 

Köpeğim Kısırlaştırıldıysa Nasıl Beslemeliyim?

Köpekler, üreme hastalıklarının önüne geçmek, stres ve sinirin azaltılması, terk edilmiş köpek yavrularının sayısının azaltması için kısırlaştırılırlar. Bu dönemdeyse beslenme yöntemleri çok önemlidir. Çünkü kısırlaştırılma obeziteyi de beraberinde getirecektir.

Pet İhtiyaç, köpeğinizin kısırlaştırılma döneminde, lif oranı ve karbonhidrat değerinin doğru ayarlandığı, kaliteli ve güvenli kısır köpek maması ve daha pek çok köpek maması markaları ile en doğru seçimi yapmanıza yardımcı olacak, pek çok seçenek sunacaktır.

Köpeğime En Uygun Besini Nereden Alırım?

Köpekler, beslenirken kuru ve yaş mamaların süreklilikte en uygun mamalar olduğu doğrudur. Kuru köpek maması ile beslediğiniz köpeğiniz için en doğru tercihlere ulaşacağınız Pet İhtiyaç, şüphesiz, sizlere kaliteli ve güvenli ürünler sunacaktır.

Köpeğiniz için en uygun seçeneklere Petihtiyac.com adresini ziyaret ederek ulaşabilirsiniz. Link üzerinden giriş sağladığınızda Kuru Köpek Maması olsun, konserve köpek maması olsun, sizlere köpek maması konusunda oldukça yardımcı olacaktır.

İstiyorsanız light köpek maması çeşitlerini de rahatlıkla bu adreste bulabilirsiniz. Güvenli ve doğru seçimi yapabileceğiniz Pet İhtiyaç’tan Türkiye’nin neresinde olursanız olun sipariş verebilir, can dostunuz için doğru tercihlere ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir Yazılar

 - En akıllı ve en zeki köpek cinsleri

Kedi mi köpek mi ? Kediler ve köpekler arasındaki 10 fark!

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38