banner333

banner309

Gümüşhane'de Mesleki Eğitimde İş Sağlığı ve Güvenliği Ön Planda

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever başkanlığında 2023-2024 eğitim öğretim yılı için İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Mesleki Eğitimde İş Sağlığı ve Güvenliği Toplantısı gerçekleşti.

Güncel 27.02.2024, 19:12
Gümüşhane'de Mesleki Eğitimde İş Sağlığı ve Güvenliği Ön Planda
banner400

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever başkanlığında 2023- 2024 eğitim öğretim yılı için İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Mesleki Eğitimde İş Sağlığı ve Güvenliği Toplantısı gerçekleşti. Toplantıya İl Milli Eğitim Müdür Vekili Musa Uncu da katıldı.

Toplantıda, işletmelerde beceri eğitimi yapan meslek lisesi öğrencilerinin iş sağlığı ve güvenliği konusundaki mevcut durumu ele alındı. Risk analizleri yapılarak, işyerlerinde güvenli bir eğitim ortamının oluşturulması ve iş kazalarının önlenmesi için gerekli önlemler masaya yatırıldı.

Vali Tanrısever'den Mesleki Eğitime Vurgu;
Toplantıda konuşan Vali Tanrısever, mesleki eğitime büyük önem verdiklerini vurguladı. Gençlere destek olunması ve meslek sahibi olmalarının sağlanması için hepimizin üzerine düşen bir görev olduğunu hatırlatan Vali Tanrısever, bu konuda topyekûn bir mücadele verilmesi gerektiğini söyledi.


Vali Tanrısever, mesleki eğitim alırken öğrencilerin güvenliğinin de en üst düzeyde olması gerektiğini kaydetti. İş sağlığı ve güvenliği konusunda farkındalık oluşturulması için çalışmalar yapılması talimatını verdi.

Toplantıda alınan kararların uygulamaya konulmasıyla, işyerlerinde iş sağlığı ve güvenliği kültürünün geliştirilmesi ve iş kazalarının önlenmesi hedefleniyor.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 08 Eylül 2024
İmsak 04:22
Güneş 05:49
Öğle 12:25
İkindi 16:00
Akşam 18:50
Yatsı 20:12