banner333

banner309

Gümüş’ün Kombine Kartları Satışta

TFF 3.lig, 3.grupta mücadele edecek ve ilk maçına hafta sonu çıkacak temsilcimiz Gümüşhanespor, Yeni Şehir Stadyumunda oynayacağı müsabakalar için kombine kart satışına başladı.

Gümüşhanespor 03.09.2021, 12:33
Gümüş’ün Kombine Kartları Satışta
banner400

Ligin başlamasına sayılı günler kala transfer yasağını kaldırıp hızlı bir şekilde kadrosunu şekillendiren Gümüşhanespor’da sezonluk kombine kart satışları da başladı.

Son günlerde hem yaptığı transferlerle hem de kurumsallaşma adına önemli adımlar atan kırmızı-beyazlı temsilcimizde kombine kartlardan Protokol Tribünü 1.000 TL, Gümüşhane tarafındaki Tomara Tribünü 329 TL, dere tarafındaki Karaca Tribünü 329 TL ve tünel tarafındaki Kuşakkaya Tribünü 329 TL olarak belirlendi.

Kredi kartı ile ister tek çekim ister taksitle satın alınabilecek kombine kartlar hem elden teslim alınabiliyor hem de adrese kargo ile gönderimi yapılıyor.

Geçtiğimiz Temmuz ayında yapılan kongreyle Gümüşhanespor’un hem 18. hem de en genç başkanlarından olan Ertürk Yakut, birlik ve beraberlik içerisinde Gümüşhanespor’un daha güzel yarınlara taşınması adına çizdikleri vizyon ve hedefler doğrultusunda büyük Gümüşhanespor taraftarı ve Gümüşhanespor sevdalılarının sadece 500 adet satışa çıkan kombine biletlerine yoğun ilgi göstereceğinden emin olduğunu ve bu zor günleri bireysel olarak değil birlik ve beraberlik içerisinde aşacaklarını söyledi.

Altyapısıyla, store mağazasıyla, A takımı ile kurumsal ve şeffaf yönetimi ile Gümüşhanespor’un yıkılmaz bir kale olması için çalıştıklarını kaydeden Yakut, “Kombine kartlar bir kulübün olmazsa olmaz gelir kaynağı olup vefakar ve cefakar Gümüşhanespor taraftarının çok kısa sürede tüketeceğinden eminim” ifadelerini kullandı.

Bugün satışa çıkan kombine kartı ilk alan Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen olurken, 500 adet satışa sunulan kartların kısa sürede tükeneceği değerlendiriliyor. 

Sizde kırmızı-beyazlı temsilcimize destek olmak için aşağıda almak istediğiniz kombine kartın yanındaki linki tıklamanız ve yeni açılacak sayfadan işlemi sürdürmeniz yeterli:

PROTOKOL TRİBÜNÜ: https://iyzi.link/AG0naQ
TOMARA TRİBÜNÜ: https://iyzi.link/AG0nww
KARACA TRİBÜNÜ: https://iyzi.link/AG0nvg
KUŞAKKAYA TRİBÜNÜ: https://iyzi.link/AG0nrw

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39