banner333

banner309

Gümüşhanespor, Onuksports ile Sponsorluk Anlaşmasını Feshetti

Gümüşhanespor, daha önce Onuksports'un forma göğüs sponsoru olduğunu duyurduğu anlaşmayı, maddi ve manevi yükümlülüklerin yerine getirilmemesi nedeniyle feshettiğini bugün kamuoyuna açıkladı.

Gümüşhanespor 19.09.2024, 18:42
Gümüşhanespor, Onuksports ile Sponsorluk Anlaşmasını Feshetti
banner400

Gümüşhanespor, daha önce Onuksports'un forma göğüs sponsoru olduğunu duyurduğu anlaşmayı, maddi ve manevi yükümlülüklerin yerine getirilmemesi nedeniyle feshettiğini bugün kamuoyuna açıkladı. Onuksports, aynı zamanda Onuksport Kelkit Hürriyet Spor Kulübü Başkanı Ekrem Onuk’un Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı bir marka olarak bilinmekte.

Ekrem Onuk, Gümüşhanespor’un göğüs sponsoru olma isteğini belirtmiş ve bu süreçte, Gümüşhanespor Kulübü Başkanı Erol Ocaklı’dan, Onuksport Kelkit Hürriyet Spor Kulübü’nün Gümüşhanespor Hacı Osman Akgül Spor Tesislerinde iki aylık bir kamp yapma talebinde bulunmuştu. Başkan Erol Ocaklı, bu talebi olumlu karşılayarak, tesisleri iki ay boyunca ücretsiz kullanma imkanı sunmuştu.

Ancak verilen taahhütlerin yerine getirilmemesi sonucunda, Gümüşhanespor yönetimi sponsorluk anlaşmasını tek taraflı olarak feshetti. Bu gelişme, kulüp tarafından resmi bir açıklama ile kamuoyuna duyuruldu.

Onuksports Kelkit Hürriyet Spor Başkanı Ekrem Onuk’un gösterdiği bu davranış, Gümüşhane halkı ve Gümüşhanespor taraftarları tarafından yoğun bir tepkiyle karşılandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Eylül 2024
İmsak 04:36
Güneş 06:01
Öğle 12:21
İkindi 15:47
Akşam 18:30
Yatsı 19:50