banner333

banner309

Ekrem Hoca Galibiyetten Memnun

TFF 3.lig, 3.grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor’un teknik direktörü Ekrem Onuk, dün sahalarında elde ettikleri 3 puanı taraftarlara armağan etti.

Gümüşhanespor 20.09.2021, 22:05
Ekrem Hoca Galibiyetten Memnun
banner400

Kırmızı beyazlı temsilcimiz ligin 3.haftasında dün sahasında oynadığı Karbel Karaköprü Belediyespor müsabakasından 2-0 galibiyet ayrılarak ilk 3 puanını hanesine yazdırmış hem de 3 maçta kalesinde hiç gol görmeyerek önemli bir başarıya imza atmıştı.

Galibiyetle tanışarak haftayı üç puanla kapatmanın moral verici ve önemli olduğuna vurgu yapan Teknik Direktör Ekrem Onuk, “Oyuncularımızın ilk iki haftada oynamış olduğumuz karşılaşmalarda ki performansı ileriye dönük umut vericiydi. Sürekli altını çizerek vurgu yaptım ve tekrar söylemek istiyorum ki çok iyi bir kadromuz var. Her geçen gün birbirine daha çok sarılan, daha çok kenetlenen bir oyuncu grubu ile hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Aile ortamının olduğu yerde başarıya yolculuk yapmak hem zevkli hem de çok kolaydır. Futbol her zaman birlik ve beraberliğin sağlanmasıyla istenilen hedefe varılan bir yolculuktur. Şehrimizin değerli büyükleri ve büyük taraftarlarımızın destekleri ile yolumuza çok emin adımlarla devam edeceğiz. Birlik olmadan bir yere varmak mümkün değildir” dedi.

Galibiyeti takım olarak Gümüşhane'ye ve gurbette yaşayan Gümüşhaneli hemşerilerine armağan ettiklerini ifaden eden Onuk, “Bu galibiyet, kalpleri bizimle beraber atan büyük taraftarlarımıza armağan olsun. Oyuncu grubumuz, Gümüşhanespor formasının ve armasının ağırlığını bilerek sahada mücadele veriyorlar. Bunu tüm hemşerilerimizin ve taraftarlarımızın da bilmesini istiyorum. Henüz yolun çok başındayız ve daha sadece bir maç kazandık. Lig uzun bir maraton ama Gümüşhanespor çok iyi bir noktada ve daha da iyi yerlere gelecektir. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Karbel Karaköprü Belediye Spor karşısında mücadeleden hiç kopmadan, maçın bitiş düdüğüne kadar savaşan oyuncularımızın da alınlarından öpüyor ve hepsine çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki haftalarda her şey daha da güzel ve daha da anlamlı olacaktır” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48