banner333

banner309

Çalhanoğlu: Taraftarlarımız Keyif Veren Birtakım İzleyecekler

TFF 3.lig, 3.grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor’un sportif direktörü Hüseyin Çalhanoğlu, 0-0’lık Ceyhanspor karşılaşmasının ardından “İlerleyen haftalarda taraftarlarımız keyif veren birtakım izleyecekler” dedi.

Gümüşhanespor 07.09.2021, 16:30
Çalhanoğlu: Taraftarlarımız Keyif Veren Birtakım İzleyecekler
banner400

Ligin ilk maçında pazar günü sahasında konuk ettiği Ceyhanspor müsabakasından alınan bir puanı değerlendiren Çalhanoğlu, “Maçın her iki taraf içinde kontrollü geçeceğini biliyorduk. Sezonun ilk haftalarında normal olarak rakipler birbirini tanımak ve çözmek isteyecektir. İlerleyen haftalar da ise her takım kendi oyun stilini ve taktiğini belirleyecektir. Yeni bir kadromuz ve teknik ekibimiz var. Transferlerimizin birçoğu aramıza yeni katıldığı için hazır olmamaları sebebi ile Ceyhanspor karşılaşmasında ilk 11'de forma şansı bulamazken, yurt dışından takımımıza kazandırdığımız oyuncularımızın ise lisans işlemleri uzun sürdüğü için Ceyhanspor karşısında kadroda yer bulamadılar. Bu eksikliklerimizi tamamladığımızda, taraftarlarımız keyif veren birtakım izleyeceklerdir” dedi. 

Bir günlük iznin ardından deplasmanda oynayacaklarını Tepecik Spor A.Ş karşılaşmasının hazırlıklarına başlayacaklarını dile getiren Çalhanoğlu, “Lig uzun bir maraton, bu uzun yolculuğa daha yeni çıkıyoruz ama biz Gümüşhanespor olarak her maça final olarak bakıyoruz. Mutlak zorlu karşılaşmalarda oynayacağız, grubumuzda kadro kalitesi yüksek takımlarda mevcut. Futbol üç ihtimallidir ama bizim anlayışımızda bir müsabakayı kazanamıyorsak ta kaybetmeyeceğiz. Takımımız tam olarak hazır oluş sürecini ve uyum sürecini kısa sürede atlattıktan sonra 3. Lig'in keyif veren bir takımı olacağız. Gümüşhanespor'umuzun çok kısa sürede hak ettiği yerlerde olması için tüm tecrübelerimizi ve mücadelemizi sonuna kadar vereceğiz” şeklinde konuştu.

Teknik Direktör Ekrem Onuk ise lige puanla başlamış olmanın önemine vurgu yaparak, “Karşılaşmanın kolay geçmeyeceğini biliyorduk. Sezonun ilk karşılaşmaları her zaman kontrollü geçer ve bizde böyle bir maç oynadık. Ceyhanspor karşısına eksiklerle çıkmamıza rağmen tek düşüncemiz üç puanı almaktı. Bir kaç oyuncumuzun lisansları uzun işlem gerektirdiği için henüz çıkmazken, bazı oyuncularımızın cezalı olması ve takımımıza yeni katılmış olması nedeniyle hazır olmadıkları için kadroda yer alamamaları istediklerimizi tam olarak sahaya yansıtamamıza sebep oldu. Yinede maçın geneline baktığımız zaman net pozisyonlarda yakaladık ama son vuruşlarda etkili olamadığımız için sonuca gidemedik. Kazanamıyorsak, kaybetmeyeceğiz. Bunu takım olarak içimizde sürekli konuşuyoruz” ifadelerini kullandı.

Takıma bir günlük izin verildiğini belirten Onuk, “İstanbul deplasmanında Tepecik Spor A.Ş ekibiyle önemli bir maça çıkacağız. Ligdeki tüm rakiplerimize saygı duyuyoruz ve bizim için her maç çok önemli. Hafta içinde tüm çalışmalarımızı tamamlamış olup, eksiksiz bir şekilde deplasman maçımıza gideceğiz. Kaliteli bir oyuncu grubumuz var, ilerleyen haftalarda zevk veren bir oyun ortaya koyacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09