banner333

banner309

Türkel’den anlamlı destek çağrısı

AK Parti Kelkit Kadın Kolları Başkanı Esra Türkel, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Umut Tokel ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Doğan, Duchenne Musküler Distrofi (DMD) hastası Eymen Kayra Petek’in 4. yaş günü dolayısıyla aileyi ziyaret etti.

Gümüşhane 07.03.2025, 23:59
Türkel’den anlamlı destek çağrısı
banner400

AK Parti Kelkit Kadın Kolları Başkanı Esra Türkel, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Umut Tokel ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Doğan, Duchenne Musküler Distrofi (DMD) hastası Eymen Kayra Petek’in 4. yaş günü dolayısıyla aileyi ziyaret etti.
Teşkilat üyeleri, Eymen’e çeşitli hediyeler vererek doğum gününü kutladı ve ailesiyle sohbet ederek destek mesajları verdi. Ziyarette duygusal anlar yaşanırken, Eymen’in neşesi herkesi mutlu etti.
“Eymen bizim evladımız, ona birlikte sahip çıkacağız”
Ziyarette konuşan AK Parti Kelkit Kadın Kolları Başkanı Esra Türkel, özel gereksinimli bireylerin desteklenmesi gerektiğini vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:
“Bugün burada sadece bir doğum günü kutlamıyoruz. Aynı zamanda dayanışmanın, birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlıyoruz. Eymen’in yüzündeki gülümseme bizim için en büyük mutluluk kaynağı. Onun hayatına dokunabilmek, ailesinin yanında olduğumuzu hissettirmek bizim için bir sorumluluk.
DMD, erken teşhis ve düzenli tedavi gerektiren bir hastalık. Bu noktada bizlere düşen görev, Eymen ve onun gibi mücadele eden çocuklarımıza elimizden gelen desteği sunmak. Toplum olarak onların sesi olmalı, farkındalık oluşturmalı ve destek mekanizmalarını güçlendirmeliyiz. Hep birlikte, el ele vererek, Eymen’in ve benzeri zorluklar yaşayan çocuklarımızın hayatlarını kolaylaştırabiliriz.”
Herkesi desteğe davet etti
Türkel, hastalıkla mücadelede erken teşhisin ve sosyal desteğin büyük önem taşıdığını belirterek, bu konuda farkındalık oluşturulması gerektiğini söyledi. “Eymen ve onun gibi özel çocuklarımızın ihtiyaçlarına duyarlı olalım, elimizden gelen desteği verelim. Toplum olarak onların yaşam kalitesini artırmak için hep birlikte hareket edelim” diyerek herkesi desteğe davet etti.
Aileden duygusal teşekkür
Eymen’in ailesi de yapılan ziyaretin kendileri için çok anlamlı olduğunu ifade ederek, “Bizi unutmadığınız ve Eymen’in doğum gününde yanımızda olduğunuz için çok teşekkür ederiz. Bu tür ziyaretler, bizler için büyük bir moral kaynağı. Destek veren herkese minnettarız” dedi.


 

Yorumlar (0)
3
hafif yağmur
Namaz Vakti 09 Mart 2025
İmsak 06:06
Güneş 07:37
Öğle 12:28
İkindi 14:48
Akşam 17:09
Yatsı 18:35