banner333

banner309

Toplum Gönüllüleri Vakfı Gümüşhane Üniversite Kampüsünde Tanıtım Standı Açtı

Gümüşhane Toplum Gönüllüleri Vakfı, yeni dönemde üniversiteye başlayan öğrencilere hem şehri tanıtmak hem de vakfın faaliyetlerini anlatmak amacıyla üniversite kampüsünde bir bilgilendirme standı kurdu.

Gümüşhane 26.10.2024, 22:59
Toplum Gönüllüleri Vakfı Gümüşhane Üniversite Kampüsünde Tanıtım Standı Açtı
banner400

Gençlerin öncülüğünde, yetişkinlerin rehberliğinde" prensibiyle yola çıkan TOG, Gümüşhane'de il merkezinde ve köy okullarında çeşitli projeler ve farkındalık çalışmaları yürütüyor.


Standı ziyaret eden öğrencilere, Gümüşhane'nin doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel zenginlikleri hakkında detaylı bilgiler verilirken, TOG'un yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleri ve gönüllülük faaliyetleri hakkında da bilgiler sunuldu.

Üniversite kampüsünde kurulan bilgilendirme standında, TOG Gümüşhane Temsilcileri  Fırat Öğedağ ve Sudenaz Ozan  öğrencilere hem şehri tanıttı hem de vakfın faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler verdi. Öğedağ ve Ozan, yaptıkları  konuşmada yeni dönemde üniversiteye başlayan öğrencilere hoş geldin dileklerini iletirken, TOG olarak sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini vurguladı. Geçtiğimiz dönemde köy okullarına kitap yardımı gibi önemli projeler gerçekleştirdiklerini belirten Öğedağ ve Ozan, bu dönemde de yeni projelere imza atmaya devam edeceklerini ifade etti.
Öğrencileri gönüllülük çalışmalarına davet eden Öğedağ ve Ozan , "Gümüşhane'mize ve topluma faydalı olmak isteyen tüm öğrenci arkadaşlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız" dedi.


 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Ekim 2024
İmsak 05:15
Güneş 06:39
Öğle 12:11
İkindi 15:04
Akşam 17:33
Yatsı 18:52