banner333

banner309

Temel Eğitim Genel Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşcı, Gümüşhane’yi Ziyaret etti

Temel Eğitim Genel Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşcı, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Programları Kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Okulları ziyaret etti

Gümüşhane 04.09.2024, 10:38
Temel Eğitim Genel Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşcı, Gümüşhane’yi Ziyaret etti
banner400

Temel Eğitim Genel Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşcı, ziyaret kapsamında, İl Millî Eğitim Müdürü Şener Doğan ve eğitim yöneticileriyle yapılan toplantıyla katıldı. Toplantıda, Bakanlık tarafından yeni dönemde uygulamaya konulan " Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" gündeme alındı. Modelin il genelinde etkili bir şekilde hayata geçirilmesine yönelik stratejiler ve eğitimde yenilikçi yaklaşımlar üzerinde durduruldu.

Savaşcı, “Eğitimde yerel başarıların ulusal ölçekte yaygınlaştırılması, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin temelini oluşturuyor. Bu model, Türkiye'nin eğitimde uluslararası alandaki konumunu güçlendirecek adımları barındırıyor" şeklinde konuştu.

Savaşçı, uyum eğitimine yeni başlayan öğrencilerle bir araya gelendi

Çocukların eğitim süreçlerine adaptasyonlarını kolaylaştırmak amacıyla gerçekleştirilen etkinliklere katılan, Savaşçı “ Bu ülkenin geleceğini inşa eden minik yüreklerle bir arada olmak, bana her zaman büyük bir umut veriyor" ifadelerini kullandı.

Eğitimde birlikte başarma ruhu önemli bir unsurdur

Savaşcı, "Eğitimde birlikte başarma ruhu, Türkiye'nin eğitimdeki hedeflerine ulaşmasında en önemli unsurdur. Hep birlikte el birliğiyle çalıştığımızda, başarı kaçınılmaz olacaktır. Yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi

İl Millî Eğitim Müdürü Şener Doğan, Genel Müdür Savaşcı'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Genel Müdürümüzün ziyaretleri bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Buradaki çalışmalarımızı yerinde görmeleri, öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya gelerek moral ve motivasyon anlamında bizlere güç verdi. İnşallah, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin başarılı bir şekilde uygulanması için canla başla çalışarak ilimizdeki eğitim kalitesini artıracağız" diye vurguladı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Eylül 2024
İmsak 04:31
Güneş 05:57
Öğle 12:22
İkindi 15:52
Akşam 18:37
Yatsı 19:57