banner333

banner309

Teknofest'e Gümüşhane'den Türkiye İkincisi

Gümüşhane Şehit Teğmen Tuna Kara Anadolu Lisesi Öğrencisi Barışcan Kılıç Teknofest Türkiye İkincisi Oldu

Gümüşhane 25.09.2024, 18:57
Teknofest'e Gümüşhane'den Türkiye İkincisi
banner400

Gümüşhane Şehit Teğmen Tuna Kara Anadolu Lisesi öğrencisi Barışcan Kılıç, 2024 Teknofest'te Pardus Hata Yakalama/Geliştirme kategorisinde Türkiye ikinciliği elde ederek, Gümüşhane'ye büyük bir gurur yaşattı. 2-6 Ekim 2024 tarihleri arasında Adana'da gerçekleşecek olan Teknofest ödül törenine katılacak olan Kılıç, başarısıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

İl Millî Eğitim Müdürü Şener Doğan, Barışcan Kılıç’ı, danışman öğretmeni Yurtcan Aydinşakir’i ve okul idarecilerini tebrik ederek, “Barışcan’ın Teknofest’teki bu başarısı, yalnızca okulumuz ve ilçemiz için değil, tüm ilimiz adına büyük bir gurur kaynağı olmuştur. Kendisini ve bu başarıda emeği geçen öğretmenlerini içtenlikle kutluyorum. Barışcan’ın azmi ve disiplinli çalışması, diğer öğrencilerimize de örnek olacaktır. Bu tür başarıların gelecekte de devam edeceğine yürekten inanıyorum” dedi.

Doğan, ayrıca teknolojik alandaki yarışmaların gençlerin yaratıcılıklarını geliştirmelerine katkı sağladığını vurguladı. “Teknofest gibi organizasyonlar, öğrencilerimizi geleceğin teknolojilerine hazırlayan önemli platformlardır. Gençlerimizin bu tür başarılarda yer alması hepimiz için bir motivasyon kaynağıdır” şeklinde konuştu.

Barışcan Kılıç’a, danışman öğretmeni Yurtcan Aydinşakir’e ve okul yönetimine teşekkür edilerek, gelecekteki projelerinde de başarılar dilendi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Eylül 2024
İmsak 04:45
Güneş 06:09
Öğle 12:18
İkindi 15:38
Akşam 18:17
Yatsı 19:35