banner333

banner309

Teknik Direktör Serdar Göçerler Karşılaşmayı Değerlendirdi; “Bir Puan Bizi Mutlu Etmedi”

Onuksports Kelkit Hürriyetspor Teknik Direktörü Serdar Göçerler Cumartesi günü oynanan Nevşehir Belediyespor karşılaşmasını değerlendirdi.

Gümüşhane 07.10.2024, 22:21
Teknik Direktör Serdar Göçerler Karşılaşmayı Değerlendirdi; “Bir Puan Bizi Mutlu Etmedi”
banner400

Onuksports Kelkit Hürriyetspor Teknik Direktörü Serdar Göçerler Cumartesi günü oynanan ve 0-0’lık eşitlikle son eren Nevşehir Belediyespor karşılaşmasını değerlendirdi.

Alınan bir puanın sevindirici olmadığını kaydeden Göçerler, ortaya konan mücadeleden memnun kaldığını, istediği oyunun yeterince olmasa da sahaya yansıtıldığını belirterek özverili duruşlarından dolayı futbolcularını tebrik etti.

Kelkit Hürriyetspor olarak bu sezon yeni bir ekip ile yola çıktıklarına vurgu yapan Göçerler, “Bütün oyuncularımız takıma yeni katıldı. İstediklerimizi tam olarak sahaya yansıtamıyoruz.  Kelkit halkımızın bizlere olan destekleri ile beraber bu noktada yol kat edip istediğimiz oyunu sahaya yansıtacağız” dedi.

Sahada oynamak isteyen bir takım olduklarını dile getiren Göçerler, “ Mücadele eden, oyunun gerektirdiği organizasyonları sahada göstermeye çalışan bir ekibiz. Nevşehir Belediyespor karşısında sahadan bir puanla ayrıldık. Bu bir puan bizleri sevindirmedi. Biz kesinlikle bir puana razı değildik. Üç puan için, galibiyet için gitmiştik ancak yine de deplasmanda alınmış bir puanda değerlidir. Bunun kıymetini bilmek gerekir” diye konuştu.

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turunda deplasmanda Bitlis Özgüzelderespor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Göçerler, “İnşallah önümüzdeki kupa maçı ve hafta sonu oynayacağımız Adıyaman maçı ile çıkışımızı sürdürürüz. Bu karşılaşmalara çok daha ciddi, çok daha güzel bir şekilde hazırlanıp elde edeceğimiz başarılar ile taraftarımızı mutlu ederiz” ifadelerini kullandı.

Onuksports Kelkit Hürriyetspor, Ziraat Türkiye Kupası 2’nci turunda Çarşamba günü saat 14.00’da Bitlis temsilcisi Özgüzelderespor ile karşılaşacak. Temsilcimiz, tek maçlı eliminasyon şeklinde gerçekleşecek 2’nci tur müsabakasından Bölgesel Amatör Lig(BAL) temsilcisi Özgüzelderespor karşısında galip gelerek bir üst turda mücadele etmek için ter dökecek.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 08 Ekim 2024
İmsak 04:55
Güneş 06:19
Öğle 12:15
İkindi 15:26
Akşam 18:01
Yatsı 19:19