banner333

banner309

Tarihi Torul Köprüsünde KANO Etkinliği

Gümüşhane'nin Torul İlçesinde, Harşit Çayı üzerinde yer alan Tarihi Torul Köprüsü altında, Avrupa Spor Haftası dolayısıyla KANO etkinliği düzenlendi.

Gümüşhane 26.09.2024, 00:30 26.09.2024, 00:37
Tarihi Torul Köprüsünde KANO Etkinliği
banner400

Torul İlçe Gençlik Merkezi bünyesinde gerçekleştirilen etkinliğe Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Herkes İçin Spor il temsilcisi Osman Yılmazer, Torul ilçe Gençlik Merkezi Basketbol antrenörü Tolga Yılmazer ve ilçe gençlik merkezi çalışanı sporcu Mehmet Bayraktaroğlu katıldı.

Osman Yılmazer, Avrupa spor haftası etkinlikleri çerçevesinde, Tarihi Torul Köprüsü KANO gösterisi düzenlediklerini belirtti.

Yılmazer, “Avrupa spor haftası 81 ilde aynı anda kutlanıyor. Bizde Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzde çeşitli spor etkinlikleri yapıyoruz” diye ifade etti.

“Torul’un tarihi köprüsü yüz yılı aşmış bir köprü”

Yılmazer “Burası benim ilçem, arkamda görmüş olduğunuz yer Torul’un tarihi köprüsü yüz yılı aşmış bir köprü, bugün burada bir kano etkinliği yaptık bu güzel çayda Harşit çayında Torul’un tarihi köprüsünde güzel bir etkinlik oldu. Torul’un tarihi turizmine, Gümüşhane’nin Turizmine katkıda sunmak istedik Avrupa spor haftası dolayısıyla tüm Gümüşhaneli hemşerilerimi spor yapmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Gençlik ve spor ilçe müdürlüğü Basketbol antrenörü Tolga Yılmazer Tarihi köprüde yapılan etkinlikte herkesi spor yapmaya davet etti.

Yılmazer “Gençlik ve spor ilçe müdürlüğünde antrenör olarak görev yapmaktayım. Bugün Harşit çayımızda Avrupa spor haftası etkinlikleri kapsamında KANO ile tarihi köprü altında gezi düzenledik. Herkesi Spora davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

“Gençlerimizi KANOCU Yapmak istiyoruz”

Torul Gençlik Merkezi sporcusu Mehmet Bayraktaroğlu “Avrupa spor haftası nedeniyle bugün güzel ilçemizde bu tarihi köprü altında bir KANO gösterisi yapalım dedik inşallah bu sporu gençlerimize öğretip faydalı bir şekilde onları kanocu yapmak istiyoruz. Senelerce tarihi köprümüzün üstünden geçtik bugün de altından geçmek nasip oldu kanoyla” diye ifade etti.

Bayraktaroğlu, Torul da yaşayan gençleri ve 29 yaş üstü olanları KANO yapmaya bekliyoruz diye kaydetti.

Haber:Bayram Çarıklı

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Eylül 2024
İmsak 04:45
Güneş 06:09
Öğle 12:18
İkindi 15:38
Akşam 18:17
Yatsı 19:35