banner333

banner309

Metin Memiş, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Devlet Hastanesini Ziyaret Etti

SAĞLIK-SEN Genel Başkanı Metin Memiş Gümüşhane Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Ve Gümüşhane Devlet Hastanesini Ziyaret Etti

Gümüşhane 25.12.2015, 08:04 25.12.2015, 08:07
Metin Memiş, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Devlet Hastanesini Ziyaret Etti
banner400
 Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı aynı zamanda Sağlık-Sen Genel Başkanı olan Metin Memiş Gümüşhane’deki ziyaretleri kapsamında Gümüşhane Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Gümüşhane Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Memiş’e  Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Abdülaziz Aslan,  Rize Şube Başkanı İsmail Yılmaz,  Trabzon Şube Başkanı İdris Aydın,  Giresun Şube Başkanı Kerim Süral, Bayburt Şube Başkanı Fikret Lökoğlu ve  bu illerin yönetim kurulu üyeleri ile Gümüşhane Şube Başkanı Yunus Yılmaz eşlik etti. Heyet ilk önce Gümüşhane Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Yrd.Doç.Dr.Özgür Çelebi’yi makamında ziyaret etti. Burada Genel Sekreter Çelebi ile bir süre sohbet eden heyet, ardından İdari Hizmetler Başkanı Hakan Çimen ve Tıbbi Hizmetler Başkanı Op.Dr.Yavuz Çakıroğlu ile de görüştü.

Ziyaretin ardından Genel Sekreterlikten ayrılan Genel Başkan Memiş ve beraberindekiler Gümüşhane Devlet Hastanesine geçtiler. Burada Hastane Başhekimi ve Yöneticisi Op. Dr. Onur Yalçın ve hastane yöneticileriyle görüşerek fikir alışverişinde bulundular.

Sağlık çalışanlarından gelen soruları cevaplayan Genel Başkan Memiş, “sendikal kazanımlar” hakkında da çalışanlara çeşitli bilgiler verdi.

Yoğun ilgiyle karşılanan Memiş ve beraberindekiler toplu fotoğraf çekiminin ardından hastaneden ayrıldılar.


Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Ekim 2024
İmsak 05:06
Güneş 06:29
Öğle 12:12
İkindi 15:14
Akşam 17:45
Yatsı 19:04