banner333

banner309

Köse, "Şehir içi Uygulamalar ve Cezalar Azalacak"

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Av. Celalettin Köse, Gümüşhane genelinde emniyet güçleri ve jandarma ekipleri tarafından yapılan güvenlik uygulamalarının halkın güvenliği için gerekli olduğunu söyledi.

Gümüşhane 29.09.2024, 20:24
Köse, "Şehir içi Uygulamalar ve Cezalar Azalacak"
banner400

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Av. Celalettin Köse, Gümüşhane genelinde emniyet güçleri ve jandarma ekipleri tarafından yapılan güvenlik uygulamalarının halkın güvenliği için gerekli olduğunu söyledi.

Gümüşhane Milletvekili Av. Celalettin Köse, Süleymaniye Uygulama Oteli’nde düzenlenen kahvaltı programında kurum, kuruluş, STK ve sektör temsilcileri ile bir araya gelerek kent genelinde devam eden sorunları görüştü. Düzenlenen toplantıda konuşan Köse, kendisine yöneltilen bir soru üzerine kent genelinde devam eden güvenlik uygulamaları ile ilgili görüşlerini paylaştı. 

Bu tür uygulamaların halkın güvenliği ve sağlığı açısında son derece kıymetli olduğuna vurgu yapan Köse, "Bu aslında küçük şehirlerin kaderi. Her yerde radar var, trafik uygulamaları her yerde var. Ancak benim de itiraz ettiğim bir nokta var. En son Emniyet müdürümüze de yapmış olduğumuz bir ziyarette de bunu ifade ettim. Torul’dan çıktık eğer İkisu’da bir uygulama varsa burada ki uygulamaya karşı çıkamayız. Devletimizin kamunun güvenliği için insanlarımızın huzur ve refahı için güvenlik önlemleri alması gayet mantıklı. Ben radar uygulamasının da yapılması gerektiğini kanısındayım. Yoksa radar olmayınca insanlar çok hızlı gidiyorlar" dedi.

Yapılan uygulamalarda itiraz ettiği tek bir konunun olduğuna vurgu yapan Köse, "Yüksek sesle itiraz ettiğim konu şu; Eğer siz İkisu’da uygulama yapıyorsanız Gümüşhane Devlet Hastanesi’nin önünde uygulama yapmayın veya gidip Tekke’de uygulama yapmayın. Ben Torul’dan Kale’ye giderken, neden iki defa durdurulayım. Aynı yol güzergahında yakın mesafede iki iç defa uygulama yapılmasına bende karşıtım ve sizin gibi düşünüyorum. Konu ile ilgili emniyet müdürümüz ile konuştuk hassasiyet göstereceklerini söylediler. Mümkün mertebe şehir içi uygulamaları ve cezalar azalacak. Neticede bu tür uygulamaların hepsi insan sağlığı ve güvenliği için yapılıyor. İnsanlarımızın başına bir hal gelmemesi için güvenlik tedbirlerinin olması gerektiğini düşünüyorum. Gümüşhane’de bir EDS kurulması noktasında da müdürümüzle konuştuk ama EDS kurulması yerel yönetimin sorumluluğundaymış. Belediyemizle konuşur anlaşırsak ben Elektronik Denetleme Sistemi’nin yapılması kanısındayım" diye konuştu. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 04 Ekim 2024
İmsak 04:51
Güneş 06:15
Öğle 12:16
İkindi 15:31
Akşam 18:07
Yatsı 19:25