banner333

banner309

İtfaiye Teşkilatı 310 Yaşında

Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, İtfaiye Teşkilatının 310. Kuruluş yıldönümü kapsamında Gümüşhane Belediyesi İtfaiye personeli ile bir araya geldi.

Gümüşhane 25.09.2024, 17:00
İtfaiye Teşkilatı 310 Yaşında
banner400

İtfaiye Haftası kapsamında İtfaiye Müdürlüğü personelini makamında ağırlayan Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, itfaiye erlerinin günlerini kutladı.

Belediye Başkanı Vedat Soner Başer başkanlığında itfaiye çalışanları ve başkanlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Tolantıya; Orhan Mazman, Necati Yılmaz ve Muzaffer Pezük, Temizlik İşleri Müdürü Murat Beşiroğlu, İtfaiye Amiri Yaşar Kesler, İtfaiye Amir Yardımcısı Hanefi Ay ile itfaiye personelleri katıldı.

Başer, “Her türlü felaket ve acil durumda kendi hayatlarını hiçe sayarak büyük bir özveri ve fedakârlıkla çalışan siz değerli personelimizi ve tüm itfaiye teşkilatının kuruluşunun 310. yıldönümünü ve haftasını kutluyorum. Yangın, kaza, deprem, sel, patlama ve kurtarma gibi çeşitli görevlerde fedakârca görevlerinizi yerine getirdiğinizi biliyoruz. Sadece yangınlarla sınırlı kalmayıp, ayağı kırık olan bir kuşun, mahsur kalan kedi ve köpeğin kurtarılmasına, trafik kazalarına müdahale gibi önemli görevleri yerine getiriyorsunuz” dedi

24 saat boyunca vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için emek harcıyorsunuz Başer, “Ülke olarak son zamanlarda yaşadığımız yangın ve sel felaketlerinde siz itfaiyecilerin önemi bir kez daha ortaya çıkmıştır. Mesleğiniz kutsaldır ve sizinle her zaman gurur duyuyoruz. Sizlere kazasız belasız bir çalışma hayatı dilerken, görevlerinizde başarılar ve kolaylıklar temenni ediyorum. Ayrıca, bugüne kadar yangın ve çeşitli afetlerde hayatını kaybetmiş itfaiyecilerimize de Allah'tan rahmet diliyorum” diye konuştu.

Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, program bünyesinde pasta kesimi gerçekleştirerek, İtfaiye personeline hediye takdim etti

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Eylül 2024
İmsak 04:45
Güneş 06:09
Öğle 12:18
İkindi 15:38
Akşam 18:17
Yatsı 19:35