banner333

banner309

İl Encümen Toplantısı Yapıldı

Gümüşhane İl Encümen Toplantısı Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever’in başkanlığında yapıldı

Gümüşhane 14.08.2024, 12:10
İl Encümen Toplantısı Yapıldı
banner400

Gümüşhane İl Encümen Toplantısı Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever’in başkanlığında yapıldı.
Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, İl Encümeni Toplantısına başkanlık yaparak önemli kararlara imza attı. Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya İl Genel Meclisi Başkanı Av. Eşref Balki, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan ve İl Encümeni üyeleri katıldı. Toplantıda, Gümüşhane İl Özel İdaresi’nin 2025-2029 yıllarını kapsayan Stratejik Planı ve köylerde yeni yerleşim alanlarının belirlenmesi için gerekli jeolojik ve jeoteknik raporların hazırlanabilmesi amacıyla ödenek aktarılması talepleri görüşülerek kabul edildi.

Vali Tanrısever, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, "İl Encümeni Toplantısını gerçekleştirerek İl Özel İdaremizin 2025-2029 yılına kadar yapmayı hedeflediği çalışmaları kapsayan 5 yıllık Stratejik Planı görüşerek kabul ettik. Eylül ayında İl Genel Meclisinde görüşülecek olan Stratejik Planın şimdiden şehrimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Vali Tanrısever, toplantıda ayrıca köylerde yeni yerleşim alanı tespitine yönelik çalışmalara dikkat çekti. "Her köy ziyaretimizde bizlerden talep edilen yeni yerleşim yerleriyle ilgili çalışmayı yapabilmemiz için yasal olarak yapılması zorunlu olan jeolojik ve jeoteknik raporların hazırlanabilmesi amacıyla ödenek aktarılması talebini de kabul ettik. İlk etapta dosyası hazır olan 10 köyümüzde yapılacak olan çalışma, zamanla daha fazla sayıda köye yayılacaktır. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Eylül 2024
İmsak 04:35
Güneş 06:00
Öğle 12:21
İkindi 15:48
Akşam 18:32
Yatsı 19:51