banner333

banner309

Gümüşhane’nin Kürtün İlçesinde Doğalgaz Çalışmalarına Yeni Hat Eklendi

Gümüşhane’nin doğalgaz olmayan üç ilçesi engelleri birer birer aşıyor. Köse, Torul ve Kürtün ilçelerinde hızla devam eden çalışmalarda yeni bir aşamaya geçildi.

Gümüşhane 30.09.2024, 22:24
Gümüşhane’nin Kürtün İlçesinde Doğalgaz Çalışmalarına Yeni Hat Eklendi
banner400


Gümüşhane’nin doğalgaz olmayan üç ilçesi engelleri birer birer aşıyor. Köse, Torul ve Kürtün ilçelerinde hızla devam eden çalışmalarda yeni bir aşamaya geçildi. Gümüşhane’nin üç ilçesinde de doğalgaz çalışmaları devam ederken, Kürtün için yeni bir gelişme yaşandı. Kürtün’deki doğalgaz çalışmalarına 3 kilometrelik bir hat daha eklendi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kürtün Belediye Başkanı Ahmet Kanat, “ Ak Parti Gümüşhane Milletvekilimiz Sn. Celalettin Köse’nin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn. Alparslan Bayraktar’a ricası üzerine ilçemizde yapımına başlanan doğalgaz çalışmalarına 3 kilometre hat daha ilave yapılmıştır. Sn. Bakanımız Alparslan Bayraktar’a, Sn. Milletvekilimiz Celalettin Köse’ye ve ilçemizin ileri gelenlerinden Sn. Ahmet Gündoğdu‘ya Kürtün halkı ve şahsım adına teşekkür ediyorum. İlçemizin dört bir tarafına doğalgazın getirilmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kürtün ilçemize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 04 Ekim 2024
İmsak 04:51
Güneş 06:15
Öğle 12:16
İkindi 15:31
Akşam 18:07
Yatsı 19:25