banner333

banner309

Gümüşhaneli Genel Başkan Yardımcısının Baba Acısı; Cenaze Gümüşhane’de Defnedilecek

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Zor ve Yeniden Refah Partisi Samsun kurucu İl Başkanı Suat Zor'un Fransa'da yaşayan babaları İbrahim Zor vefat etti.

Gümüşhane 13.09.2024, 10:32
Gümüşhaneli Genel Başkan Yardımcısının Baba Acısı; Cenaze Gümüşhane’de Defnedilecek
banner400

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Zor ve Yeniden Refah Partisi Samsun kurucu İl Başkanı Suat Zor'un Fransa'da yaşayan babaları İbrahim Zor vefat etti. Samsun'da düzenlenen ilk törenin ardından Gümüşhane'ye getirilen merhumun cenazesi, bugün Merkez İlçeye bağlı Kocayokuş köyünde Cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.

11 Eylül Çarşamba günü akşam saatlerinde Fransa’dan Samsun’a getirilen Merhum İbrahim Zor için dün Samsun Büyük Camide öğlen namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi. Burada kılınan cenaze namazına Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcıları; Doğan Bekin, Mehmet Aşıla, Mehmet Altınöz, Nureddin Gül ve Dr. Fatih Öztek katıldı. Cenaze daha sonra defnedilmek için Gümüşhane’nin Kocayokuş köyüne getirildi.

Gümüşhane’de düzenlenecek cenaze töreni ile ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan Yeniden Refah Partisi Gümüşhane İl Başkanı Ziya Nas, “Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Cengiz Zor’un babası İbrahim Zor vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, başta Genel Başkan Yardımcımız Cengiz ZOR olmak üzere yakınlarına, sevenlerine ve teşkilatımıza başsağlığı dileriz. Cenaze Cuma namazına müteakip Gümüşhane Kocayokuş Köyü'nde defnedilecektir” ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Eylül 2024
İmsak 04:35
Güneş 06:00
Öğle 12:21
İkindi 15:48
Akşam 18:32
Yatsı 19:51