banner333

banner309

Gümüşhane’de 5 köye yeni çocuk oyun parkı yapıldı

Gümüşhane’de Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından 5 köye yeni çocuk oyun parkı yapıldı. Geçit, Esenler, Mescitli, Dörtkonak ve Kurtoğlu köylerine yapılan parklar, çocuklar ve ailelerin büyük beğenisini kazandı.

Gümüşhane 03.10.2024, 23:10
Gümüşhane’de 5 köye yeni çocuk oyun parkı yapıldı
banner400

İl genelinde birlikler aracılığıyla çok sayıda köyde önceki yıllarda yapılmaya başlanan çocuk oyun parklarına bu yıl yenileri eklendi, bazı köylerde tamiratlar gerçekleştirildi.

Kent merkezine bağlı Geçit, Esenler, Mescitli, Dörtkonak ve Kurtoğlu köylerinde ise Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından 5 yeni park yapıldı.

Köylerde yaşayan çocuklar ve yaz tatilini köylerinde geçiren öğrenciler için büyük bir sevinç kaynağı olan parklar kısa sürede tamamlanarak çocukların hizmete sunuldu. 

Çocuklar için yeni oyun alanlarının oluşturulması, köydeki sosyal hayatı canlandırarak ailelerin ve çocukların vakit geçirebileceği güvenli ve eğlenceli alanlar oluşturmayı amaçlanan çalışmanın ardından köylerde yaşayan aileler parkların hizmete açılmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirip teşekkür ederken çocuklar da yeni oyun alanlarında doyasıya eğlenmenin keyfini çıkardı.

Köy ziyaretleri sırasında yapımı tamamlanan parklarda incelemelerde bulunan Vali Yardımcısı ve Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Bahar Kaya, yeni parkların hayırlı olması temennisinde bulundu.

Köylerde yaşayan çocukların güvenli ve sağlıklı bir şekilde vakit geçirebileceği oyun alanları oluşturmak amacıyla bu parkları yaptıklarını kaydeden Kaya, “Bu projeyle birlikte çocuklarımızın sosyal gelişimlerine katkı sağlayacak ve ailelerin güvenle kullanabilecekleri alanlar inşa etmiş bulunuyoruz. Özellikle yaz aylarında köylerine gelen öğrencilerin tatillerini daha keyifli geçirebilecekleri alanlar sunarak, onların köy yaşantısına bağlılıklarını artırmayı hedefliyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 04 Ekim 2024
İmsak 04:51
Güneş 06:15
Öğle 12:16
İkindi 15:31
Akşam 18:07
Yatsı 19:25