banner333

banner309

Gümüşhane Üniversitesi'nde 'Kampüse Hoşgeldin' Müzik Programı Düzenlendi

Gümüşhane Üniversitesi Kongre Merkezi Karaca Salonu, ÜniAK tarafından organize edilen 'Kampüse Hoşgeldin' müzik programına ev sahipliği yaptı.

Gümüşhane 19.10.2024, 18:58
Gümüşhane Üniversitesi'nde 'Kampüse Hoşgeldin' Müzik Programı Düzenlendi
banner400


Gümüşhane Üniversitesi Kongre Merkezi Karaca Salonu, ÜniAK tarafından organize edilen 'Kampüse Hoşgeldin' müzik programına ev sahipliği yaptı. Programın amacı, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilerin bir araya gelmesini sağlamak ve tanışmalarına vesile olmaktı.

AK Parti Gümüşhane Gençlik Kolları Başkanı Umut Tokel de etkinliğe katılarak öğrencilere destek verdi. Tokel, yaptığı konuşmada sosyal ve kültürel faaliyetlerin artırılmasının önemine değinerek, sosyal ve kültürel faaliyetler açısından öğrencilerin ÜniAK’a katılımını teşvik etti. Ayrıca, bu tür sosyal etkinliklerin devamının sağlanması konusunda AK Parti Gümüşhane Gençlik Kolları olarak her zaman destekçi olacaklarını belirtti.

"Bizler ÜniAK’ta, hiçbir öğrenciyi siyasi görüşü veya etnik kökenine göre ayırmadan, tüm Gümüşhane Üniversitesini kucaklıyoruz" diye konuşan Tokel, programı organize ettiği için ÜniAK Başkanı Arda Kılıçarslan’a teşekkür etti.

ÜniAK başkanı Arda Kılıçarslan ise, “Bugün Gümüşhane ÜniAK olarak oldukça büyük programlara imza atıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla 81 ilde üniversiteler kuruldu ve bu sayede bugün Gümüşhane Üniversitesine çeşitli şehirlerden öğrenciler geliyor. Eğer bugün bu salonu doldurup bir araya gelebiliyorsak, bu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sayesinde gerçekleşmiştir. Tek bir cümleyle şunu söylemek istiyorum, Gümüşhane, ÜniAK Olarak Yaptığımız programlar, yapacaklarımızın teminatıdır. Bugün bu programa katılan tüm öğrenci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Etkinlikte yapılan konuşmalarda, Gümüşhane'de öğrencilere yönelik sosyal faaliyetlerin artırılması gerektiği dile getirildi ve bu tür organizasyonların üniversite hayatını daha canlı hale getireceği vurgulandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Ekim 2024
İmsak 05:07
Güneş 06:30
Öğle 12:12
İkindi 15:13
Akşam 17:44
Yatsı 19:02