banner333

banner309

Gümüşhane Ülkü Ocaklarından Eğitime Tam Destek

Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkanlığı, eğitim faaliyetlerine verdiği önemi bir kez daha vurguladı.

Gümüşhane 03.10.2024, 19:28
Gümüşhane Ülkü Ocaklarından Eğitime Tam Destek
banner400

Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkanlığı, eğitim faaliyetlerine verdiği önemi bir kez daha vurguladı. İl başkanı Sadık Coşkun’un yaptığı açıklamaya göre, vakfın temel amacı olan eğitimi desteklemek adına Gümüşhane Üniversitesi’ndeki akademisyenler ziyaret edilerek çalışmalarında başarılar dilendi. Coşkun, üniversitenin dünya sıralamalarında yer almasında büyük pay sahibi olan hocaların katkısının çok kıymetli olduğunu belirtti.

Bu yıl eğitim çalışmalarını daha kapsamlı bir şekilde sürdüreceklerini ve hocaların desteğiyle Türk gençliğine ilham kaynağı olmaya devam edeceklerini söyleyen Coşkun, Üniversitede görev yapan akademisyenlerin, Ülkü Ocakları’nın çalışmalarına her zaman destek vermeye hazır olduklarını dile getirdiklerini, bu başarılı kadronun şehrin gençleri için bir yol gösterici olduğunu vurguladı.

Eğitim seminerlerine olan ilgiyi artırmayı amaçladıklarını belirten Coşkun, "Gümüşhane’de yetişen her çocuğun dikkatini çekecek eğitim takvimimizle geleceğe ışık tutmayı hedefliyoruz. Üniversitemizin başarısına katkıda bulunan tüm hocalarımızın desteği bizim için çok değerlidir," dedi. Ülkü Ocakları, akademisyenlere başarı dileklerini iletmek amacıyla ocağın simgesi olan kalemleri hediye etti.

Açıklamasının sonunda ailelere seslenen Coşkun, çocuklarını Ülkü Ocakları’nın düzenlediği eğitim seminerlerine teşvik etmeleri çağrısında bulundu. Eğitimle geleceğin temellerini atmayı hedefleyen çalışmalarıyla, Gümüşhane gençlerinin daha aydınlık bir yarına adım atacağını söyledi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 04 Ekim 2024
İmsak 04:51
Güneş 06:15
Öğle 12:16
İkindi 15:31
Akşam 18:07
Yatsı 19:25