banner333

banner309

Gümüşhane'nin Tanıtımı İçin Malatya'da Buluşuldu

Gümüşhane Kültür, Sanat, Turizm Dayanışma ve Kadın Girişimciler Derneği, Malatya’da düzenlenen “Sivil Toplum Buluşmaları” projesine katıldı.

Gümüşhane 08.08.2024, 10:41
Gümüşhane'nin Tanıtımı İçin Malatya'da Buluşuldu
banner400

Gümüşhane Kültür, Sanat, Turizm Dayanışma ve Kadın Girişimciler Derneği, Malatya’da düzenlenen “Sivil Toplum Buluşmaları” projesine katıldı. Etkinlik, 28-30 Temmuz tarihleri arasında Malatya Gençlik ve Eğitim Derneği (GEDER) tarafından gerçekleştirildi ve İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklendi. Toplantıya 32 il ve 7 ülkeden katılımcılar yer aldı.

Gümüşhane Derneği’nin de iştirak ettiği proje, keyifli bir atmosferde gerçekleşti. Üç gün süren etkinlik, Anadolu’nun kadim misafirperverliğini gözler önüne serdi. Etkinliğin organizasyonunda emeği geçen GEDER Başkanı Ahmet Baydüz ve Başkan Yardımcısı Mustafa Yılmaz başta olmak üzere tüm ekibe teşekkür eden dernek yetkilileri, gösterilen performans için ayrıca tebriklerini iletti.

Gümüşhane Kültür, Sanat, Turizm Dayanışma ve Kadın Girişimciler Derneği tarafından yapılan açıklamada, “Malatya Gençlik Ve Eğitim Derneğinin (GEDER) 28-30 Temmuz Tarihleri arasında gerçekleştirdikleri İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen ve 32 İl 7 ülkeden katılımcıyla gerçeklesen "Sivil Toplum Buluşmaları" projesi kapsamında Malatya'daydık. Gümüşhane Kültür, Sanat, Turizm Dayanışma ve Kadın Girişimciler Derneği olarak katılım sağladığımız proje muhteşem bir atmosferde gerçekleşti. Anadolu’nun kadim misafirperverliğini gözler önüne sererek, üç gün boyunca onca hengâmenin arasında bizlerin iyiliği, rahatlığı için çırpınan GEDER Başkanı Ahmet Baydüz ve Başkan Yardımcısı. Mustafa Yılmaz Beyfendiler başta olmak üzere tüm ekibe sonsuz teşekkürlerimizi sunarken gösterdikleri üstün performans için de ayrıca tebrik ederiz. Ortak paydamız ülkemiz, yaşadığımız İlimiz ve çevremiz olunca Türkiye’nin dört bir tarafında aynı gönüllülükle iş yapan kıymetli insanlara denk gelmek kaçınılmaz oluyor” ifadeleri yer aldı.

Haber:Sedanur Yayla

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Eylül 2024
İmsak 04:35
Güneş 06:00
Öğle 12:21
İkindi 15:48
Akşam 18:32
Yatsı 19:51