banner333

banner309

Gümüşhane Lisesi'nden Öğretmenler Günü'ne Özel Fotoğraf Yarışması

Gümüşhane Lisesi Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla "Gümüşhane'de Öğretmen Olmak" temalı öğretmenler arası ve öğrenciler arası fotoğraf yarışması düzenliyor.

Gümüşhane 02.11.2023, 08:44 02.11.2023, 08:46
Gümüşhane Lisesi'nden Öğretmenler Günü'ne Özel Fotoğraf Yarışması
banner400

Gümüşhane Lisesi Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla "Gümüşhane'de Öğretmen Olmak" temalı öğretmenler arası ve öğrenciler arası fotoğraf yarışması düzenliyor.

Yarışmanın amacı, kıyıda köşede kalmış, unutulmaya yüz tutmuş anıları tekrar canlandırmak, öğretmenlik mesleğinin yüceliğini sergilemek, öğretmen gözüyle sevgi ve duyguyu anlatmak, öğretmen-öğrenci-okul-veli ilişkisini görsel hale getirmek ve Türkiye Cumhuriyeti'nin yüzüncü yılındaki durumu görsel arşive kazandırmak.

Yarışmaya katılmak isteyen öğretmenler ve öğrenciler, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından onaylanan şartname doğrultusunda Gümüşhane Lisesi Müdürlüğü'nün internet adresine 6 Kasım 2023 tarihine kadar başvuruda bulunabilecek.

Yarışmaya gönderilecek fotoğraflar, renkli veya siyah-beyaz (dijital) olacak. Renkli veya siyah-beyaz fotoğraflar bir arada değerlendirilecek.

Yarışmaya gönderilecek eserler, okulda yapılacak sergi ve okul sosyal medya hesaplarında sergilenecek. Tüm katılımcılara katılım belgesi okullarına gönderilecek.

Yarışmanın Detayları

  • Başvuru Başlangıç Tarihi: 11 Ekim 2023 Çarşamba
  • Başvuru Bitiş Tarihi: 06 Kasım 2023 Pazartesi (Saat: 23.59)
  • Kategori: Renkli veya siyah-beyaz (dijital) fotoğraf
  • Değerlendirme: Renkli veya siyah-beyaz fotoğraflar bir arada değerlendirilecek.
  • Ödüller:
    • Birinciye: Tablet
    • İkinciye: Akıllı saat
    • Üçüncüye: Bluetooth kulaklık
  • Sergi: Yarışmaya gönderilen eserler, okulda yapılacak sergi ve okul sosyal medya hesaplarında sergilenecek.
  • Katılım Sertifikası: Tüm katılımcılara katılım belgesi okullarına gönderilecek.

Yarışmaya Başvuru

Yarışmaya katılmak isteyen öğretmenler ve öğrenciler, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından onaylanan şartname doğrultusunda Gümüşhane Lisesi Müdürlüğü'nün internet adresine başvuruda bulunabilecek.

Şartname

Yarışmaya katılmak isteyenlerin, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından onaylanan şartnameyi Gümüşhane Lisesi Müdürlüğü'nün internet adresinden indirmesi ve başvuru formunu doldurarak fotoğrafları ile birlikte göndermesi gerekiyor.

Şartnamede, yarışmanın amacı, katılım koşulları, fotoğrafların formatı, gönderme adresi ve değerlendirme kriterleri yer alıyor.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Ekim 2024
İmsak 05:06
Güneş 06:29
Öğle 12:12
İkindi 15:14
Akşam 17:45
Yatsı 19:04