banner333

banner309

Gümüşhane'de Nostalji Rüzgarı Esti

Gümüşhane Belediyesi tarafından düzenlenen “Nostalji Kuşağı” etkinliği sinemaseverleri bir araya getirdi.

Gümüşhane 01.08.2024, 16:45
Gümüşhane'de Nostalji Rüzgarı Esti
banner400

Gümüşhane Belediyesinin Ağustos ayı boyunca her Çarşamba saat 20.00’da Fatih Parkında düzenleyeceği açık hava sineması etkinliği dün akşam itibariyle başladı.

Fatih Parkında bulunan dev ekranda, merhum usta oyuncu Kemal Sunal'ın başrolünde yer aldığı "Çöpçüler Kralı" filmi izleyicilerle buluştu.

Belediye Başkanı Vedat Soner Başer’in de katıldığı etkinlikte onlarca vatandaş nostaljiye doydu.

Vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören "Nostalji Kuşağı" etkinliği, sinemaseverleri Ağustos ayı boyunca her çarşamba akşamı farklı bir Yeşilçam filmi ile buluşturmaya devam edecek.

Nostalji Rüzgarı Şiran’da da Esecek
Şiran’da ise Nostalji Kuşağı’nın bir benzeri olan “Yeşilçam Kuşağı” sinemaseverleri bir araya getirecek. 2 Ağustos Cuma akşamı saat 20.30'da Şiran Meydanı'nda düzenlenecek açık hava sinemasında, Türk sinemasının unutulmaz isimleri Adile Naşit, Münir Özkul ve Şener Şen'in başrollerini paylaştığı sevilen Yeşilçam filmi "Neşeli Günler" beyazperdeye yansıyacak.

Şiran Belediye Başkanı Abdulbaki Kara, Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sinema etkinliklerimizde Yeşilçam'a özel bir önem veriyoruz. Hemşerilerimizin çocukluklarından kalan güzel anıları tekrar yaşayarak sinema keyfini doyasıya çıkarmalarını istiyoruz" İfadelerini kullandı.

Haber :Burak Buğra Üzüm

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Eylül 2024
İmsak 04:35
Güneş 06:00
Öğle 12:21
İkindi 15:48
Akşam 18:32
Yatsı 19:51