banner333

banner309

Gümüşhane Belediyesi Harşit Çayı'nda temizlik çalışmalarına devam ediyor

Gümüşhane Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Harşit Çayında ve çevresinde artan çevre kirliliğine karşı temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Gümüşhane 04.02.2015, 19:34 04.02.2015, 19:36
Gümüşhane Belediyesi Harşit Çayı'nda temizlik çalışmalarına devam ediyor
banner400
Bağlarbaşı Mahallesi ve Yeni Şehir stadyumu arasında kalan bölgede başlatılan temizlik çalışmalarında, Harşit Çayı yatağında oluşan çöp ve katı atıklar toplanıyor.
Temizlik İşleri Müdürü İsa Şanlıtürk, vatandaşların dere yatağına ve çevresine çöp atmamaları konusunda daha duyarlı davranmasını isteyerek, “Zaman zaman Harşit Çayı yatağında temizlik çalışması yürütüyoruz. Bölgemizdeki kar yağışının ardından yeniden temizlik çalışması başlattık. Ekiplerimiz tarafından ilk etapta Fuadiye Caddesi ve Murat Akçay Köprüsü arasında kalan dere yatağında temizlik çalışması başlatıldı. Burada ekiplerimiz dere yatağında ve çevresinde oluşan çöp ve katı atıkları torbalar yardımıyla toplayarak, temizliyorlar. Dere yatağının temizlenmesinden daha önemlisi vatandaşımızın duyarlı davranıp dere yatağını ve çevreyi kirletmemeleridir. Böylece Harşit Çayı’nın kirlenmesinin de önüne geçilebilir. Harşit Çayı’nın temizlenmesinin yanı sıra cadde, mahalle ve sokaklardaki rutin çalışmalarımız da bütün hızıyla devam ediyor” dedi.

Şanlıtürk, özveriyle çalışan tüm Temizlik İşleri personeline teşekkür etti.

Yorumlar (0)
3
hafif yağmur
Namaz Vakti 19 Nisan 2025
İmsak 06:06
Güneş 07:37
Öğle 12:28
İkindi 14:48
Akşam 17:09
Yatsı 18:35