banner333

banner309

Giresun’da GÜMOFF Rüzgarı Esti

Giresun ilinde gerçekleştirilen Off-Road Festivaline katılan GÜMOFF ekibi geleneği bozmayarak 3 kupayla Gümüşhane’ye döndü.

Gümüşhane 10.09.2024, 10:20
Giresun’da GÜMOFF Rüzgarı Esti
banner400

Giresun Belediyesi, Zirve Off Road Kulübü ve Kerasus Off Road iş birliğiyle organize edilen ve parkur adının “Adrenalinin Adresi Giresun ” olduğu alanda gerçekleştirilen etkinlik vatandaşlar tarafından da yoğun ilgiyle izlendi.

Gümüşhane’den 4 araçla etkinliğe katılan Gümüşhane Off-Road Kulübü Motor ve Doğa Sporları Kulübü (GÜMOFF), bugüne kadar katıldıkları her yarışta olduğu gibi bunda da geleneği bozmayarak 3 kupa kaldırdı.

Zorlu yarışlar sonucunda S1 klasmanında Alper Akçay ve copilotu Şenol Kazancı parkuru en kısa sürede tamamlayarak birinci olurken, S1 klasmanında Samet Şahin ve copilotu Fatih Yavuz ikinci oldu. Yine S2 klasmanında yarışan Recep Şahin ve copilotu Halit Yılmaz ise parkuru en hızlı tamamlayarak birinci oldular.

GÜMOFF Başkanı Recep Şahin, Gümüşhane’yi gururlandırmaya devam ettiklerini belirterek, “Gümüşhane Offroad Kulübü olarak Giresun’da yerimizi aldık en iyi şekilde ilimizi ve kulübümüzü temsil ettik. Geleneğimizi bozmayarak 3 kupa daha kazanarak şehrimize getirdik. Gümüşhane'mizi temsil etme ve gururlandırma misyonumuzu sürdürüyoruz. Bu kupalar sadece GÜMOFF’un değil, Gümüşhane’nin de haklı gururu. Yeni kupalarla Gümüşhane’mizi onurlandırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Şahin, kendilerini destekleyen tüm Gümüşhane halkına ve Eskicioğlu Dental Kliniğe teşekkürlerini iletti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Eylül 2024
İmsak 04:35
Güneş 06:00
Öğle 12:21
İkindi 15:48
Akşam 18:32
Yatsı 19:51