banner333

banner309

Eğitime Destek Platformu Toplantısı Yapıldı

Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde Eğitime Destek Platformu Toplantısı yapıldı

Gümüşhane 24.09.2024, 16:39
Eğitime Destek Platformu Toplantısı Yapıldı
banner400

Gümüşhane İl Millî Eğitim Müdürü Şener Doğan, Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen Eğitime Destek Platformu (EDEP) toplantısına katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantıda, Müdür Doğan, ilimizin eğitim seviyesini yükseltmek için yapılacak çalışmalar ve projeler hakkında değerlendirmelerde bulundu

Toplantıda yaptığı konuşmada, eğitimin toplumların gelişimi ve ilerlemesindeki kritik rolüne dikkat çeken İl Millî Eğitim Müdürü Doğan, "Eğitim, toplumların aydınlanmasında ve çağın gerektirdiği yeniliklere ayak uydurmasında en önemli araçtır. Eğitim seviyesini artırmak için tüm paydaşların, yani devlet kurumlarının, sivil toplum kuruluşlarının ve bireylerin ortak bir çaba içinde olması gerekmektedir. Bu doğrultuda, ilimizde eğitim kalitesini yükseltmeye yönelik birçok proje ve etkinlik düzenleyeceğiz." şeklinde konuştu.
Toplantıya, Gümüşhane Valisi Abdulkadir Yazıcı, İl Müftüsü Hüseyin Gün, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mücahit Atalay ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı. Toplantıda, ilimizdeki eğitim kalitesini artırmak için yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu ve ortak çözümler üretilmesi hedeflendi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Eylül 2024
İmsak 04:45
Güneş 06:09
Öğle 12:18
İkindi 15:38
Akşam 18:17
Yatsı 19:35