banner333

banner309

Doğan ailesinden Kelkit Devlet Hastanesine bağış

Gümüşhaneli iş insanı Aydın Doğan ve ablası Nuran Aydın Kelkit Devlet Hastanesinde 2 adet tıbbi cihaz bağışında bulundu.

Gümüşhane 21.10.2024, 20:45
Doğan ailesinden Kelkit Devlet Hastanesine bağış
banner400

Fizik tedavi hastalarının tedavisinde kullanılacak olan cihazlar gönderim aşamasına gelirken, yetkililer bugüne kadar eğitime verdiği destekle Gümüşhane’de dokunmadık ilçe bırakmayan Doğan ailesine sağlık alanındaki bağışları için de teşekkür etti.

Konu ile ilgili açıklama yapan Kelkit Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Feyza Daltaban, “Talebimiz üzerine hastanemize hibe edilen cihazlarımızdan birincisi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon ünitesinde kullanılacak Kombine Elektroterapi ve Ultrasound cihazı olup aynı zamanda vakum özelliğine de sahiptir. Kullanıma verilen cihaz Fizik Tedavi alan hastalarımız için olmazsa olmaz bir cihaz olup iki cihaz ile yürütülen Fizik Tedavi hizmetlerinin daha kısa sürede daha çok hastaya hizmet sunmamızı sağlayacaktır. Cihazlarımızdan ikincisi Portable Ultrason Cihazı ise Acil Serviste hasta başında tanı ve tedavi hizmetlerinin pratik ve konforlu bir şekilde sunulmasını sağlayacaktır. Bu cihazımızın alım işlemleri bitmiş olup gönderim aşamasındadır” dedi.

Başhekim Daltaban, Aydın Doğan ve ablası Nuran Aydın’a teşekkür ederek sağlıklı uzun ömürler diledi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 22 Ekim 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:34
Öğle 12:12
İkindi 15:10
Akşam 17:39
Yatsı 18:58