banner333

banner309

Çoruh EDAŞ Çalışanları Arama Kurtarmada Hazır!

Gümüşhane'de faaliyet gösteren Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), sosyal sorumluluk bilinciyle Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) iş birliğinde çalışanlarına arama kurtarma eğitimi verdi.

Gümüşhane 12.06.2024, 08:59
Çoruh EDAŞ Çalışanları Arama Kurtarmada Hazır!
banner400

Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerinde faaliyet gösteren Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), sosyal sorumluluk bilinciyle Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) iş birliğinde çalışanlarına arama kurtarma eğitimi verdi.

Kahramanmaraş merkezli depremden sonra bölgede kesintisiz elektrik sağlayan Çoruh EDAŞ, 31 çalışanına İstanbul Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nde arama kurtarma eğitimi aldırdı.

Eğitimde; olay yeri yönetimi, davranış şekilleri, enkaza giriş, arama kurtarma teknikleri, ip ve tırmanış teknikleri, kullanılan malzemelerin bakımı ve kullanımı gibi konularda bilgi verildi. Acil durum senaryoları üzerinden yapılan uygulamalarla ekip uyumu ve hızlı tepki verme becerileri geliştirildi.

Çoruh EDAŞ Genel Müdürü Alper Erbaş, deprem kuşağında yer alan Türkiye'de bu tür eğitim ve uygulamaların önemini vurgulayarak, "Bölgemizde sıkça yaşanan afetlere hazırlıklı olmak ve hızlı müdahale edebilmek için bu eğitimlere önem veriyoruz. Eğitimli çalışanlarımızla olası afet durumunda arama kurtarma çalışmalarına katkıda bulunmaya hazırız." dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 08 Eylül 2024
İmsak 04:22
Güneş 05:49
Öğle 12:25
İkindi 16:00
Akşam 18:50
Yatsı 20:12