banner333

banner309

Belediye, Hıdırellez şenliği düzenleyecek

Gümüşhane Belediyesi, baharın müjdecisi Hıdırellez’i düzenleyeceği şenlik programıyla kutlamaya hazırlanıyor. 4 Mayıs Pazar günü Sema Doğan Yaşam Alanı'nda gerçekleştirilecek etkinlik, renkli görüntülere sahne olacak.

Gümüşhane 30.04.2025, 12:06
Belediye, Hıdırellez şenliği düzenleyecek
banner400

Gümüşhane Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen Hıdırellez Şenliği'nde geleneksel oyunlar, çocuklara ve yetişkinlere yönelik çeşitli aktiviteler ile konserler yer alacak. Etkinlik kapsamında sahne alacak “Baba Gammar” grubu, vatandaşlara müzik dolu anlar yaşatacak.

Gümüşhane Belediyesi, her yaştan katılımcıya hitap eden bu etkinliklerle, hem kültürel mirası gelecek nesillere aktarmayı hem de toplumun farklı kesimlerini bir araya getirerek sosyal bağları güçlendirmeyi amaçlıyor.

Düzenlenecek etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, “Kültürümüzde önemli bir yeri olan baharın müjdecisi Hıdırellez’i düzenleyeceğimiz programla kutlayacağız. Bu tür etkinlikler, toplumsal birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, kültürel değerlerimizi yaşatmamıza olanak tanıyan organizasyonlardır. Tüm hemşehrilerimizi şenliğimize bekliyoruz,” diye konuştu.

Program boyunca çeşitli ikramların da sunulacağı etkinlik, 4 Mayıs Pazar günü 13.00 ile 17.00 saatleri arasında Sema Doğan Yaşam Alanı’nda gerçekleştirilec

Yorumlar (0)
3
hafif yağmur
Namaz Vakti 30 Nisan 2025
İmsak 06:06
Güneş 07:37
Öğle 12:28
İkindi 14:48
Akşam 17:09
Yatsı 18:35