banner333

banner309

Başkan Kara Eğitime Desteğe Devam Ediyor

Gümüşhane'nin Şiran ilçesinin Belediye Başkanı Abdulbaki Kara, eğitime destek projelerine hız kesmeden devam ediyor. Okulların açılması ile eğitime destek çalışmalarına daha da fazla yoğunlaşan Şiran Belediyesi her okulda ayrı ayrı çalışmalar yapıyor.

Gümüşhane 08.10.2024, 22:18
Başkan Kara Eğitime Desteğe Devam Ediyor
banner400

isan ayında Şiran Belediye Başkanlığı görevine başlayan Abdulbaki Kara, eğitim, turizm ve istihdam temeline dayanan projelerini hayata geçirmek istediğini açıklamıştı. Eğitim çalışmalarına vakit kaybetmeden başlayan Kara, geçtiğimiz sezonun kapanışında bütün okullarda öğrencilere karne hediyesi dağıtarak ve geniş kapsamlı bir çocuk şenliği yaparak öğrencilerin gönlünde taht kurmayı başardı. 

Yeni eğitim öğretim sezonunun başlaması ile eğitime destek çalışmalarına yeniden başlayan Kara, Şiran’daki her okul ve kurumla özel olarak ilgilendiklerini belirtti. 

Konu ile ilgili konuşan Başkan Kara, “Eğitim bizim en temel önceliğimiz. Eğitim konusunu çok önemsiyoruz. Bu kapsamda her eğitimcimizin ve eğitim gören her çocuğumuzun, gencimizin her türlü ihtiyacını karşılayabilmek noktasında elimizden gelen gayreti göstermeye çabalıyoruz. Şiran’da eğitim veren her kurumla özel olarak ilgilenmeye çalışıyoruz. Kurumlarımızın ihtiyaçları ve eksiklikleri doğrultusunda üzerimize düşen her türlü çalışmayı yapmaya gayret ediyoruz. Ayrıca her okulda öğrencilerimize de ihtiyaçları konusunda destek olmaya çalışıyoruz. Okullarımızın çevre düzenlemeleri, çevre temizlikleri ve yıkama işlemlerini okullar açılmadan tamamladık. Bundan sonraki süreçte de öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin ihtiyaçları noktasında elimizden gelen gayreti göstererek eğitime olan desteğimizi sürdüreceğiz. Bu desteklerimiz konusunda yardımlarını esirgemeyen Şiranlı iş insanlarına bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Onların destekleri bizim için çok kıymetli. İş insanlarımızın ve hemşerilerimizin destekleriyle Şiran’da eğitim veren kurumlarımızın başarısını arttıracak her türlü çalışmada üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Şiran Belediyesi olarak bütün eğitim kurumlarımızın yanındayız” dedi.

İlerleyen günlerde Şiran’da eğitim veren Meslek Yüksek Okulları için de ayrı bir program hazırlığında olduklarını belirten Kara, Şiran’daki bütün öğrencilere her konuda destek olmak için hazır olduklarının altını çizdi

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 09 Ekim 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:14
İkindi 15:25
Akşam 17:59
Yatsı 19:17