banner333

banner309

Başkan Başer ve Milletvekili Küçük’ten İçişleri Bakanı Yerlikaya’ya Ziyaret

Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer ve Milletvekili Musa Küçük, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı makamında ziyaret etti.

Gümüşhane 03.10.2024, 11:00
Başkan Başer ve Milletvekili Küçük’ten İçişleri Bakanı Yerlikaya’ya Ziyaret
banner400

Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer ve Milletvekili Musa Küçük, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı makamında ziyaret etti.

Ankara programı kapsamında gerçekleştirilen ziyarette, Gümüşhane’nin imar ve inşasıyla ilgili önemli yatırımlar gündeme geldi.

Başkan Başer, Bakan Yerlikaya’ya şehirde yıllardır atıl durumda olan Köprübaşı Karakolu ve Polisevi’nin yeniden yapımı konusunda destek talebinde bulundu. Bu taleple ilgili olumlu bir yanıt alan Başkan Başer, Bakan Yerlikaya’nın ilgili birimlere talimat verdiğini belirtti.

Milletvekili Musa Küçük de ziyarette Şiran İlçesi’ne bir Emniyet Müdürlüğü yapılması talebini iletti. Bakan Yerlikaya, bu talebe de olumlu yanıt vererek Şiran’a Emniyet Müdürlüğü’nün yapımı için sürecin başlatılması talimatını verdi.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, Bakan Yerlikaya’nın Gümüşhane’ye olan ilgisini memnuniyetle karşıladıklarını belirtti. Başer, "İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’yı ziyaret ederek, Köprübaşı Karakolu ve Polisevi’nin yapımı için destek talep ettik. Bakanımız bu talebimize olumlu yanıt verdi ve sürecin başlaması için gerekli talimatları verdi. Gümüşhane’mizin önemli bir ihtiyacının karşılanmasında verdiği destek için kendisine şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.

Başkan Başer ayrıca Bakan Yerlikaya’yı Gümüşhane’ye davet ettiklerini ve Bakanın da bu davete icabet edeceğini söyledi. "İnşallah kendisini en iyi şekilde ağırlayacağız," diyen Başer, İçişleri Bakanı Yerlikaya ve Milletvekili Musa Küçük’e teşekkür etti.

Ziyaret, Gümüşhane’nin kalkınması adına atılan önemli adımlardan biri olarak değerlendiriliyor. Başkan Başer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin liderliğinde şehrin daha güçlü bir şekilde ayağa kalkacağına inandıklarını belirtti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 04 Ekim 2024
İmsak 04:51
Güneş 06:15
Öğle 12:16
İkindi 15:31
Akşam 18:07
Yatsı 19:25