banner333

banner309

Atatürk Ortaokulunda Öğrenen Lider Öğretmen Heyecanı

Milli Eğitim Bakanlığı ile Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV) tarafından ortaklaşa düzenlenen ve sponsorluğunu Garanti Bankası'nın yaptığı Öğretmenin Sınırı Yok Projesi'nin Öğrenen Lider Öğretmen Semineri Merkez Atatürk Ortaokulunda düzenlendi.

Gümüşhane 04.03.2013, 15:23
Atatürk Ortaokulunda Öğrenen Lider Öğretmen Heyecanı
banner400

 30 öğretmenin katıldığı eğitim çalışmasında okul öğretmenleri; Eğitmenler Baysan Banu Uzun ve Yıldız Paldar önderliğinde hem eğlenceli zaman geçirdiler; hem de Sınıf Yönetimi, İletişim Becerileri ve Ölçme ve Değerlendirme konularında eğitim aldılar. Eğitime katılan tüm öğretmenlerin yapılan etkinlikten memnuniyetlerini belirtmeleri eğitimin verimli geçtiğinin göstergesi oldu.

 Eğitmen Baysan Banu Uzun; “Seminer çalışmasında bireysel ve toplumsal sorumluluklarının bilincinde; araştıran, sorgulayan ve analitik düşünebilen, özgüven sahibi; kişisel gelişimin sürekliliğini önemseyen; evrensel değerleri benimsemiş ve ülkenin kültür mirasına sahip çıkabilecek genç nesillerin yetiştirilmesine katkıda bulunacak öğretmenlerin gereksinimlerine cevap verebilmek ve toplumda eğitim sorumluluğunu üstlenmiş kişilerin mesleki ve kişisel gelişimine katkıda bulunmak amaçlanmış ve bu amacımızın gerçekleştiği görülmüştür.” dedi.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 08 Eylül 2024
İmsak 04:22
Güneş 05:49
Öğle 12:25
İkindi 16:00
Akşam 18:50
Yatsı 20:12