banner333

banner309

Gümüşhane Üniversitesi'nden Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi'ne Katılım Çağrısı

Gümüşhane Üniversitesi'nin paydaşı olduğu VI. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, 24-25 Ekim 2024 tarihlerinde Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da düzenlenecek.

Gümüşhane Üniversitesi 07.08.2024, 08:32
Gümüşhane Üniversitesi'nden Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi'ne Katılım Çağrısı
banner400

Gümüşhane Üniversitesi'nin paydaşı olduğu VI. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, 24-25 Ekim 2024 tarihlerinde Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da düzenlenecek. Kongre, sosyal bilimler alanında çalışan bilim insanlarını ve araştırmacıları bir araya getirerek, bilgi ve deneyim paylaşımını hedefliyor.

Farklı Disiplinlerde Bilimsel Tartışma

Sosyal bilimlerin tüm alanlarını kapsayan kongre, tarih, coğrafya, ekonomi, siyaset, sosyoloji ve psikoloji gibi farklı disiplinlerdeki çalışmalara açık. Katılımcılar, bildirilerini Türkçe veya İngilizce olarak yüz yüze veya çevrim içi sunabilecekler.

Geleneksel Bir Etkinlik

2019 yılından bu yana düzenlenen kongre, COVID-19 pandemisi nedeniyle verilen aranın ardından tekrar başlıyor. Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, kongrenin sosyal bilimler alanındaki en önemli platformlardan biri olduğunu belirterek, "Kongremizin amacı, bu disiplinlerin kesişim noktalarında bilgi ve tecrübe aktarımını desteklemek ve uluslararası düzeyde bilimsel bir tartışma platformu sunmaktır," dedi.

Hibrit Formatta Düzenlenecek

Bu yıl ilk kez hibrit formatta düzenlenecek olan kongre, hem yüz yüze hem de çevrim içi katılıma olanak sağlayacak. Bu sayede dünya genelinden daha fazla bilim insanı etkinliğe katılabilecek.

Detaylı Bilgi İçin

Kongre hakkında detaylı bilgiye https://usbk.gumushane.edu.tr/tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Eylül 2024
İmsak 04:31
Güneş 05:57
Öğle 12:22
İkindi 15:52
Akşam 18:37
Yatsı 19:57