banner333

banner309

Miraç Sünnetci Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Gümüşhane Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Eğitim 30.07.2021, 08:28
Miraç Sünnetci Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor
banner400

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi, okul ziyaretlerine devam ediyor. Okul ziyaretleri kapsamında, hem okul idarecileri ile görüşüyor hem de okullarda incelemelerde bulunuyor.

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi İl Milli Eğitim Şube Müdürü Onur Aydın ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde görmek, talep, ihtiyaç ve sorunları tespit etmek amacıyla Gümüşhane Lisesi, Mareşal Çakmak Sosyal Bilimler Lisesi ve Ali Fuat Kadirbeyoğlu Anadolu Lisesini ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, ziyaretleri sırasında; okulun fiziki ve eğitim- öğretim durumunu, sınıf, laboratuvar, yemekhane, kantin ve okul bahçesi gibi bölümlerini tek tek gezerek okul müdürleriyle devam eden çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

        Okul Müdüründen okul ve okuldaki eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, okulda yapılan çalışmalar için okul idarecilerine teşekkür etti.

Türk Telekom Fen Lisesi okulunda düzenlenen Yaz Dönemi Destekleme Yetiştirme Kurslarını da Ziyaret Etti

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci okul ziyaretleri kapsamında Türk Telekom Fen Lisesi okulunda Yaz döneminde okulda düzenlenen Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK)'nı ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

11. sınıftan 12. sınıfa geçen öğrencilere Destekleme Yetiştirme Kurslarının verildiği sınıfları da ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerimizin çalışmalarını yerinde gözlemleme fırsatı bulan İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, sınıfları ziyaretinde öğretmen ve öğrencilerle kısa sohbetlerde bulundu.

Müdür Sünnetci; “Bu yaz döneminde düzenlenen Destekleme Yetiştirme Kurslarına, Merkez ilçede 160, il genelinde ise yaklaşık 443 öğrencimizin devam ediyor. Yaz tatili olmasına karşın özveriyle gelecek yılın hazırlığını yaparak bilgilerini diri tutmayı hedefleyen öğretmen ve öğrencilerimizden duyduğu memnuniyeti belirtirken, çalışmalarının karşılığını en iyi şekilde alacaklarına inandığını dile getirerek çalışmalarında başarılar diledi.”

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38