banner333

banner309

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi’den Eğitim-Bir-Sen’e Ziyaret

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Miraç SÜNNETÇİ, Eğitim Bir Sen Gümüşhane Eğitim-Bir-Sen Şubesine iade-i  ziyarette bulundu.

Eğitim 24.08.2021, 08:29
İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi’den Eğitim-Bir-Sen’e Ziyaret
banner400

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Miraç SÜNNETÇİ ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Musa UNCU ile birlikte, Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane Şubesi’ne  iade-i  ziyarette bulundu. Eğitim Bir Sen Gümüşhane Şube Başkanı Habib TANIŞ, Şube Yönetim Kurulu üyeleri ve sendika üyelerinin yer aldığı ziyarette Gümüşhane ve ülkemizin eğitim durumu,  Covid 19 sürecinde eğitim ile ikili değerlendirmelerde ve bilgilendirmelerde bulundu.

Eğitim Bir Sen Gümüşhane Şube Başkanı Habib TANIŞ, Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane Şubesi hakkında açıklamalar yaparak ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. TANIŞ “ EĞİTİM Bir Sen olarak ülke genelinde ve Gümüşhane yerelinde her zaman eğitim katkı sağladık sağlamaya devam edeceğiz. Eğitim çalışanlarının ekonomik ve özlük haklarının iyileştirilmesi için çalışıyoruz. Sorunları çözülmüş eğitim çalışanları, daha huzurlu bir şekilde hizmetlerini yapacaklardır. Genel Merkezimiz ülke gelenindeki konularda bizlerde yereldeki sorunların çözümü noktasında çalışıyoruz. Bizlere ulaşan sorunların çözümü noktasında her türlü kolaylığı sağlayan İl Milli Eğitim Müdürlüğü yönetimine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Sayın İl Müdürümüz Miraç SÜNNETÇİ Bey,  yaptığımız ziyarette ifade ettikleri çalışmalar ve ilimiz eğitimi üzerine yapmayı planladığı çalışmalar çok isabetli ve değerli çalışmalardır. Bu çalışmaların ilimiz eğitimine yeni bir ivme kazandıracaktır. Eğitim camiasının bir paydaşı olarak eğitim adına yapılacak olan her türlü çalışmaya Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane Şubesi olarak dün olduğu gibi bu günde destek olacağız. Nazik ziyaretleri için Sayın İl Müdürümüz Miraç SÜNNETÇİ Bey’e Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane Şubesi teşekkür ediyoruz. İlimiz eğitimine katacağı değerler için teşekkür ediyor, görevinde muvaffakiyetler diliyoruz.

Gümüşhane  İl Milli Eğitim Müdürü Miraç SÜNNETÇİ;

“ Habib TANIŞ, başkanımıza,  Eğitim Bir Sen Gümüşhane Şube Yönetim Kurulu Üyelerine ve sendika üyelerine göstermiş oldukları misafirperverlik için teşekkür ediyorum. Sendikalar eğitim faaliyetlerinin temelin unsurlarından olan eğitim çalışanlarının hak ve hukuklarını koruyan onların daha huzurlu ortamlarda görevlerini yapmasını sağlayan en önemli STK lardır. Eğitim-Bir-Sen bu anlamda yaptığı çalışmalar her zaman taktir toplamaktadır. Eğitim-Bir-Sen yaptığı çalışmalar, sunduğu teklif ve öneriler ile eğitim faaliyetlerinde yer almakta ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın eğitimlerine katkılar sağlamaktadır. İlimiz yerelinde Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane Şubesi’ de bu çalışmalar içerinde yer almıştır. İlimiz eğitimine sağladıkları katkılar için teşekkür ediyorum. Bundan sonrada yapacağımız çalışmalarda desteklerinin artarak devam edeceğini biliyorum. İlimiz eğitimizi daha üst seviyelere çıkarmak için, her türlü teklif öneri ve destekleriniz için kapılarımız her zaman açıktır.” dedi

Eğitim Bir Sen Gümüşhane Şube Yönetim Kurulu üyeleri  ve sendika üyelerinin eğitim ile ilgili soru ve önerilerin paylaşılması ardında ziyaret sona erdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09