banner333

banner309

Gümüşhane Üniversitesinde Kayıt Heyecanı

Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından, Gümüşhane Üniversitesi'nde 19 Ağustos itibarı ile kayıtlar başladı.

Eğitim 21.08.2024, 10:46
Gümüşhane Üniversitesinde Kayıt Heyecanı
banner400

Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından, Gümüşhane Üniversitesi'nde de 19 Ağustos itibarıyla kayıtlar başladı.

Öğrenciler 19 -21 Ağustos tarihleri arasında e-devlet üzerinden yada 19-23 Ağustos tarihleri arasında yüz yüze kayıtlarını yapabilecek.

Gümüşhane üniversitesini tercih etme nedeni sorusuna cevap veren Sosyal hizmet öğrencisi Süleyman Aydın, "Trabzon'a yakın olması sebebiyle Gümüşhane Üniversitesi'ni seçtim. Gümüşhane küçük bir şehir olmasına rağmen çok güzel. Özellikle kampüsü çok beğendim. İnşallah güzel bir eğitim-öğretim yılı geçiririm. Tüm öğrenci arkadaşlarıma da başarılar dilerim" ifadelerini kullandı

Gazetecilik Bölümü'nü kazanan öğrenci ise, "Bu bölümü seçtim çünkü iletişim çağında yaşıyoruz ve iletişimsizlik en büyük sorunumuz. Bu soruna bir nebze de olsa çözüm bulmak için Gazetecilik bölümünü tercih ettim, Okulumuz, özellikle İletişim Fakültesi, çok güzel ve bize iyi bir eğitim vereceğine inanıyorum. Şehir küçük ve sakin olduğu için de öğrencilerin ilgisinin dağıtacağı fazla bir etken olmadığı için başarılı bir eğitim hayatı geçireceğime inanıyorum " diye konuştu.

Sağlık hizmetleri bölümü kazanan  Muhammed Eren Özen, "Ben Gümüşhaneliyim Gümüşhane" de kendi memleketimde okuyacağım için mutluyum, Yeni eğitim öğretim yılı hepimize tüm öğrenci arkadaşlarımıza hayırlı olsun, inşallah başarılı bir eğitim yılı geçiririz, Gümüşhane üniversitesi kampüsü küçük ama şirin bir kampüs , Sağlık hayatın en önemli noktası bu yüzden Sağlık yönetimi bölümünü tercih ettim, inşallah başarılı olurum" ifadelerini kullandı.

Gümüşhane Üniversitesi'nde başlayan yeni dönemle birlikte, şehirde hareketlilik arttı. Öğrenciler ve aileleri yeni bir hayata başlamanın heyecanını yaşarken, şehir esnafı da bu durumdan memnun.

Haber: Burak Buğra Üzüm

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Eylül 2024
İmsak 04:31
Güneş 05:57
Öğle 12:22
İkindi 15:52
Akşam 18:37
Yatsı 19:57