banner333

banner309

Doğan, Torul'da Okul Müdürleriyle Türkiye Yüzyılı Maarif Modelini Görüştü

İl Millî Eğitim Müdürü Şener Doğan, Torul ilçesindeki tüm okul ve kurum müdürleriyle İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda bir araya geldi.

Eğitim 26.09.2024, 14:04
Doğan, Torul'da Okul Müdürleriyle Türkiye Yüzyılı Maarif Modelini Görüştü
banner400

İl Millî Eğitim Müdürü Şener Doğan, Torul ilçesindeki tüm okul ve kurum müdürleriyle İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda bir araya geldi. Toplantının ana gündemi, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin eğitime getireceği yenilikler ve planlanan çalışmalar oldu.

Doğan, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin eğitimde kaliteyi artırmayı ve öğrencilere çağın gerekliliklerine uygun bilgi ve beceriler kazandırmayı amaçladığını vurguladı. Yeni modelin öğretim süreçlerine getireceği yenilikçi yaklaşımlar hakkında detaylı bilgi veren Doğan, okul müdürlerinin bu süreçteki kritik rolüne dikkat çekti.

Müdürlere eğitime yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür eden Doğan, onların bildirimlerine önem vereceğini ve bu süreci İlçe Millî Eğitim Müdürü ile birlikte yürüteceğini belirtti. Ayrıca, tüm öğretmen ve idarecilerin işbirliği içinde çalışmasının eğitimin kalitesini artıracağına ve geleceğin güçlü nesillerinin yetişmesine katkıda bulunacağına ifade etti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Eylül 2024
İmsak 04:45
Güneş 06:09
Öğle 12:18
İkindi 15:38
Akşam 18:17
Yatsı 19:35